| Madalina_6514 a întrebat:

nu vreau sa credeti ca sunt rea insa am de facut o cuvantare la sf de an si vreau sa o fac pe o profa sa regrete ca sa luat de mine dar subtil...ar fi cateva amanunte de povestit : din clasa a 5a am fost absolvita la scoala de muzica. un an am avut ca diriginta o profa de romana, urmatoru an ne-a fost schimbata deoarece aceasta plecase in canada. in clasa a 6a am avut o diriginta de matematica, e drept ca la inceput nu prea o suportam si greu nea castigat inima.insa in clasa a 8a cand ne gandeam toti colegi ca o sa fie cel mai frumos an.eu si inca un coleg am fost mutati din clasa, la o clasa mai buna astfel am ajuns in alta clasa alti profi alta diriga...problema e ca diriga asta mi-a facut tot anul zile fripte.nu am note proaste insa de mai multe ori a incercat si ma jignit in fata elevilor un semestru am tacut apoi nu am mai suportat si mi-am spus tot ce aveam pe suflet. bun. ce vreau eu sa fac.trebuie la sf clasei la cursu festiv sa fac o cuvantare pentru profa de mate[cea care mi-a fost diriga in a 6 si a 7a]vreau in aceasta cuvantare sa o includ si pe diriga de anul asta si subtil sa o fac de rahat sa spun ceva de genu ca prifesoara de matematica ma inteles intotdeauna si stie cat am suferit si ca profa asta de anul asta mi-a fost ca o mama vitrega si ca eu am fost ca o cenusareasa in clasa aia dar nu stiu cum sa formulez. ajutati-ma cateva idei.mersi sper ca nu v-am plictisit

Răspuns Câştigător
| BuburuzZzu` a răspuns:

Scrii si tu ca diiriginta din a 6a si a7a te-a inteles te-a ajutat ti-a intrat la inima dar diriginta din a8a a respins cererile tale de prietenie. Si apoi daca vrei sa o faci de rahat rahat te intorci spre ea si ii zici imi cer scuze ca nu am fost o eleva iubita de dumneavoastra si regret ca nu ma`at bagat la inima dumneavoastra acolo unde pe alti colegi ia`ti bagat cu drag.
Contrunto cu fruntea sus
Nu te rromi cu ea
Treateazo cu indiferenta
Gandeste-te ca u esti o lady.:*
Iti tin pumnii

3 răspunsuri:
| andreeamitoi a răspuns:

Ei bine, poti sa scrii in acea cuvantare mai mult despre profa ta de mate. asa diriga asta noua o sa se simpta neglijata. Poti adauga vreo mica propozitie si despre ea, dar las-o mai usor pe asta enervanta. Crede-ma! Toata lumea va crede ca asta noua nu a insemnat nimic pentru tine!

BYEBYE!

| sickparade a răspuns:

Pur si simplu spui ce ai pe suflet. Si atitudinea conteaza... dar nu spune numele acxelei profesoare.foloseste alte cuvinte, care sa duca la ea.important e ca atunci cand rostesti "discursul" sa te uiti in public si sa dai un aer de incredere in sine. success

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am probleme cu diriga insa daca faci asta ai curaj nu gluma si tupeu mult de tot iti tin pumnii