| AdutzaAde a întrebat:

nu vreau sa pierd vremea asa ca trec direct la subiect. Tot timpu imi doream sa fiu slaba. si la un moment dat am aproape reusit. Acum sunt in Franta de trei luni si am observat ca m-am cam ingrasat. azi chiar mi-am luat cantar!
La scoala mananc la catina ceea ce e bine, pentru ca ne da manacare esentiala corpului, fara exagerari, etc.
Bun. problema mea e cu celelelte doua mese principale (pranzul fiind la cantina. De obicei am ore pana la 17, uneori pana la 15, 16 si miercurea pana la 11:30).
Azi am acceptat ca m-am cam "rotunjit" si vreau sa am un stil de viata sanatos (ca sa devin slaba, inainte faceam tot felul de cure aiurea, ba chiar am ajuns in spital cu inceput de gastrita. da! mancam lamai. ajunseseram la 13-14 pe zi). si acum vreau sa stiu ce ar fi bine sa mananc dimineata si seara. in ce cantitate... si nu am uitat nici de lichide. acum nu prea imi vine sa beau apa fiindca cand eram in Romania, bauseram 3 litrii pe zi.
Cine are idei sa-mi spuna. sau cine a mai trecut prin asta si cum a rausit (daca a reusit) sa manance sanatos si sa aiba o greutae cel putin normala! Dau funditaa! :*

1 răspuns:
| Prezent_Euu_1997 a răspuns:

In loc sa mananci ceva mai consistent incearca sa mananci fructe si legume si evita eurile (cola, pepsi, cipsuri, etc)