| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna nu vreau sa va deranjez cu problemele mele dar cand eram clasa 4-a eram A si acum suntem amestecati cu aia de la Csi am facut a 5-a B si im place un baiat de acolo si cand a fost ziua mea pe 23, i-am dat o bomboana m-am intins sa ii dau si colegului sau si s-a uitat la mine si ma pupat :* (pe obraz logic) si eu m-am dus sa vb cu un coleg de-al meu si era un baiat acolo care nu ma inghitit niciodata (nici eu pe el) si ea zis colegului lui baiatului care im place sa ma bata si eu nu am stiut ce forta are si s-a bagat si m-ia zis ca ma loveste si tipu face si tumbe in aer a sarit de pe masa din curtea scolo cu o tumba pe spate si cand, m-am mai uitat la el m-ia zambit si eu lui big grin si nustie nimeni ca in place de el ar rade de mine (doamne cum cred oameni astia ca se inmltesc oameni nu) nu am zis ca vreau sa fac sex am spus ca im palce si daca nimeni nu ar place pe nimeni nu s-ar mai inmulti oameni nu? asa sa vil descriu e si blond ca mie implac doar baieti blonzi ( dar sa fie si frumos) si cum stiu daca ma place findca eu stau pe acelasi rand unde sta el dar nu poate sa se uite la mine ca zice profa intoarcete si cand lipseste toata lumea se ridica din banca

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Pey de obicei baietii nu prea pupa fetele sau invers cand le oferi o bomboana, faza este asta,... te-a mai pupat alt baiat sau el a fost singurul? Oricum daca nu va prea cunosteati inseamna ca te place deoarece nu ar pupa nimeni pe obraz o fata pe care o cunoastea de abia de o saptamana. Stai mai mult timp cu el si vorbeste vezi ce se intampla, daca te place o sa te intrebe si daca chiar vreti sa tineti secret eu zic ca nu prea o sa mearga deoarece o sa se afle.
INSA SUCCES!

2 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Bine, am inteles dar nu imi dau seama care e problema daca amandoi va placeti? Mi se pare ca sunteti cam mici sa fiti impreuna dar ai punctat bine cand ai zis ca daca oamenii nu s-ar placea si nu ar face sex. cum s-ar inmulti? ei bine, oamenii se inmultesc chiar daca nu se plac. Evident, atunci cand profa se ridica de la catedra si e pauza toti se ridica din banca si ies in recreatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?happy...ca sa imi dau seama ca sa iti zic...