anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

numele meu e ana. am o mica intrebare si am nevoie de o parere.
eu am 16 imediat 17 ani, si m-am indragostit de un baiat cu 2 ani mai mic ca mine.problema e ca am prieten dde 10 luni, pe care il terorizez zilnic cu impacari si despartiri.problema e ca nu stiu pe care sa-l aleg... orice sfat e bine venit

7 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Dar cat de nehotarata poti fii. Daca eu iti spun un lucru, tu chiar ai face ce zic eu? Bineinteles ca tot ca tine ar fi.Eu zic sa nu mai terorizezi saracu' baiat si ramai cu el.Asta doar daca tu consideri momentan ca nu ai nevoie de o schimbare.

| Pupily92 a răspuns:

Pe cel pe care il iubesti. daca nu-l iubesti pe prietenul tau nu are rost sa stai cu el. te chinui singura. spuine-i situatie verde in fata si gata.doar daca si acel baiat cu 2 ani mai mic decat tine vrea sa fi-ti impreuna.altfel,te sfatuiesc sa ramai in continuare cu acesta sau mai bine singura

| unione a răspuns:

Ce imatur...

| anytha13 a răspuns:

Pai alege-l pe cel care-l iubesti!

| masly a răspuns:

Pai. daca pe actualau il terorizez. vrei unu mai mik sa il chinui de la o varsta asa de fragedalaughing))

| Alexaaaaa. a răspuns:

Buna.
Parerea mea este ca cel mai bine il alegi pe cel care il iubesti. Daca te certi des cu prietenul actual atunci nu mai continua cu el pentru ca si asa nu ajungeti nicaieti.
Mai bine alege-l pe cel cu 2 ani mai mic ca tine daca zici ca te-ai indragostit de el happy. Dar poti ramane si cu actualul.
Pana la urma este alegerea ta :*.

| drpopa a răspuns:

La varsta asta e normal sa mai schimbi prietenii, si oricum daca cu primul nu merge dacat o relatie gen tom si jery de ce nu ai incerca cu altul? si asa nu ai nimic de pierdut