| AndreyBM a întrebat:

Buna numele meu este andrei am 19 ani si imi place enorm de mult o fata de 15 ani pana acum cateva zile eram convins ca si ea ma place numai ca situatia s-a cam schimbat dar nu stiu din ce cauza pana acum cateva zile cand ma vedea zambea la mine radea statea de vorba cu mine dar de cateva zile lucrurile nu mai stau asa si chiar vroiam sa ii cer prietenia am uitat sa mentionez ca ea are vreo 3 prietene cu 2 dintre ele eu is certat deoarece au aparut niste discutii si exact din ziua aceia care m-am certat cu prietenele ei ea a inceput sa ma ignore nu mai vrb cu mine etc eu imi doresc nespus sa fiu cu ea deoarece ea este femeia visurilor mele intr-un cuvant credeti ca pot face ceva sa fiu cu ea?

1 răspuns:
| Wowhow a răspuns:

Da, sigur ca situatia nu e pierduta.Iti recomand sincer sa vorbesti cu ea si sa-i spui si ei ce ne-ai zis si noua, dar putin mai temperat.Adica fara partea cu "femeia visurilor mele"ca poate dupa o sa creada ca poate sa faca ce vrea din tine si asta nu e bine.Intreab-o daca ai suparat-o cu ceva si cere-ti scuze.Trebuie sa faci niste compromisuri(sa nu te mai superi cu prietenele ei) daca ea e chiar atat de importanta precum zici.Iti tin pumnii.Bafta!happy