Imi pare rau pentru tine, dar te sfatuiesc sa nu te apuci de fumat...Mai incolo vei avea probleme in sanatatte.Cel mai bine este sa ti o cura de slabire sau du-te la medic.Vezi ce iti spune! Sper sa reusesti sa slabesti mult noroc
Okay, deci in primul rand fumatul este o prostie, nu se merita sa devii dependent pentru o problema oarecum minora. Poti incepe oricand sa faci sport, sa te duci la sala sau sa iesi dimineata in parc si sa dai o tura sau doua. Si bineinteles ca trebuie sa ai si o dieta echilibrata, dar sa nu crezi ca dieta inseamna fara mancare, decat un mar pe zi sau rahaturi din astea. Secretul este sa ai chiar 5 mese pe zi din care 2 gustari si 3 mese principale, na acum, putin si des. Si daca ai ambitie poti sa slabesti. Bafta.
In nici un caz sa nu te apuci de fumat.cel mai bine e sa mananci la ora si nimic intre mese.la mine a functionat.si multa miscare.in putin timp se vor vedea rezultatele.numai sa nu te apuci de fumat sau sa iei pastile!
P.S. nimic intre mese! si fara dulciuri!
Funda?
Da daca o sa te apuci de fumat o sa incepi sa slabesti dar o se te distrugi pe tine in primul rand iar dupa o a 3-a tigare deja devii dependent mai bine incearca altceva, o sala, incearca sa faci sport. Incearca sa mananci cat mai putina carne si cat mai multe fructe
Ms... nu m-am apucat de fumat am gasit o dieta si slabesc cam 3 kg pe saptamana dar fac si foarte multa miscare... merg mult. alerg destul dar a dat rezultate