| Andu20 a întrebat:

Numele meu este Bianca. Fratele meu are 22 de ani. Este indragostit de o fata si au aproape 1 an de cand sunt impreuna. Ea este foarte geloasa si parsiva. La inceput ne intelegeam foarte bine, insa de ceva timp s-a schimbat. Nu ma suporta pe mine, familia mea si prietenii mei. Ea crede ca toate prietenele care vin pe la mine vor sa il cucereasca pe fratele meu. Vede la el doar averea, iar el se cearta cu toata lumea din cauza ei.A ajuns sa nu mai vorbeasca cu familia lui invatat de ea ( Lasa-i ca sunt invidiosi ). Nu mai stiu ce sa fac plang in fiecare zi si iau pastile sa ma calmez pentru ca mi-am pierdut fratele practic. Vreau sa ii despart si nu stiu cum. Puteti sa ma ajutati va rog!?

Răspuns Câştigător
| andr33utza12 a răspuns:

De despartit nu stiu daca ai cum dar fal sa inteleaga ca sunteti frati si asta conteaza cel mai mult. daca se va desparti de ea sau va pati ceva familia sufera cel mai mult. fa-l sa inteleaga ca nu e bine ceea ce face apropiete de el spune-i ce ai pe suflet si ce te deranjeaza bafta :*

| Andu20 explică (pentru andr33utza12):

Multumesc mult pentru sfat. Dar de fiecare data cand deschid subiectul de ea el incepe sa tipe zicand ca avem ceva impotriva lor fiind influentat de ea bine inteles...

| andr33utza12 a răspuns (pentru Andu20):

Iuuui e complicata situatia crede-ma ca la un moment dat isi va da seama. sigur viata alaturi de ea nu va fi roz mereu. vor avea certuri si poate se va mai apropia de familie. bafta :*

2 răspunsuri: