Pai tu nici nu accepti refuzul, dar nici nu faci nimic in privinta asta. Pune piciorul in prag si adu-i la cunostiinta, sa stie si ea, vorbeste cu ea deschis, cat se poate de serios.
Hmm. daca ai detalia putin. oricum nu-ti voi spune chiar las-o baltaDaca o placi.de ce nu discuti cu ea? Esti sigur ca nu te place? Este adevarat ca inimii nu-i poti dicta dar pentru inceput ai putea s-o inviti la film, un suc, intru-un parc.sau nu stiu. dar in prima faza ca amici. discuta cu ea.arata-i ca esti un baiat de incredere.Este foarte greu sa renunti la cineva pe care-l iubesti.stiu ce spui! Tocmai de asta te incurajez, ia-ti inima in dinti, cu rusinea nu ajungi nicaieri o sa ai numai de pierdut daca esti rusinos crede-ma! La prima vedere par ca iti spun toate astea cu usurinta dar nu este asa.candva nu aveam curaj sa fac nici eu asadar trebuie sa vina si aceea zi in care trebuie facut si acest pas Daca vrei sa te ajut mai mult poti sa ma intrebi pe privat si iti trimit raspuns.doar sa-mi detaliezi mai mult situatia.
Hmm. greu... de ce nu te bagi in seama, si esti tu asa sigur ca nu te place, nimeni nu stie ce-i in capul unei persoane pana nu o cunoaste bine. deci nu te lasa batut si lupta. aflai id de mess suno imprietenestete cu ea las-o sa te cunoasca si vei avea rezultate bune
Pai nu prea ai ce face, nu poti face pe cineva sa te iubeasca daca nu e interesat de tine.Nu poti face decat sa te reorientezi spre altcineva, si cine stie, poate peste ceva timp ea o sa fie cea care o sa vina la tine... mi s-a intanplat si mie la fel ca tine, doar ca eu, dupa aceea faza, cand baiatul de care imi placea a venit la mine, eu am fost cea care nu il mai placea... o vei uita cu timpul.
Poi, fata aceasta de care sunt indragostit nu stiu daca ma place sau nu, nu am tupeul sa ii dau vreun cadou sau sa ma apropii de ea intru-un fel sau altul.Desi ea stie ca o plac.