| SmileThreatening a întrebat:

Buna:*, numele prietenei mele cea mai buna, este Claudia, pe mine ma cheama Sandra, dar nu stiu cum as putea sa o alint.Toti colegii ii spun:Clau, dar eu >: vreau ceva care sa sune mai dragut. Ea imi zice:Andra big grin.Hmm thinking imi puteti oferi idei, va rogbatting eyelashes? :*:*:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!:*
Clau este un nume de alint destul de dragut. Daca vrei ceva mai special, mai creativ, incearca Lidia, Dia, Udi, Udia, Ludi, Ladi( de fapt Lady ca in engleza laughing}). Scuza'ma stiu ca pentru tine unele suna cam prostesc pentru tine. Dar astazi a fost o zi trasnita pentru mine si am zambit intruna, chiar si cand nu a fost cazul, asa ca ti'am scris ceea ce mi-a venit in minte, si sper sa nu te superi.

Pa-pa!

14 răspunsuri:
| Gexu a răspuns:

Cleo alta idee n`am happy Pisi, Iubi, eu asa o alintlaughing

| SmileThreatening explică:

rolling on the floorlaughing ce ar intelege colegii daca as striga`o: "-Iubi, da`mi cartea, te rog!" rolling on the floorlaughing Foarte tare laughingrolling on the floorlaughing

| Gexu a răspuns:

Credeam ca vrei ceva mai trasnit nu un nume de "cacao" ideea meawinking

| ioana181 a răspuns:

Dodo :d

| alessyca a răspuns:

Bubuhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Bă", "mă"? Sau ăsta-i alintu' numai între băieți?

| Crs a răspuns:

Clauditza, Itza, Itzu, Bitzu, CLau, Cleo, Dia thinking

| Corinne a răspuns:

Si eu am avut o colega in generala Claudia.batting eyelashes si ii spuneam Claudy big grin

| yellowalien a răspuns:

Am si eu o foarte buna prietena care se numeste Claudia, si ii spun mereu Click laughing...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claudita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... ma cheama corina... daca prietena ta este dragalasa eu ia-s spune tink... scy e un nume cam trasnit!

| ingerash_2415 a răspuns:

Eu cred ca o sa ii placa sa ii sp CLEO... mie imi place cum suna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sh pe mine ma cheama claudia sh mi se mai zice claudy.winkingbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc tot claudia sh mi se mai zice cludy...eu sunt cea de mai nainte.am vrut sa zic cludy.nu claudylaughinghappycred ca o sa ii placakiss:X happyhee heebatting eyelashes:phbbbbt