| PDM2000 a întrebat:

Nustiu ce sa fac... este vorba de un baiat din nou rolling eyes de la o vreme in coace nu mai mai baga in seama cu toate ca inainte ma baga fff mult in seama acum nu de cand eu zis prietena mea ca imi place de el nu ma mai baga in seama su i tot zice ma bago in seama el bine bine o bag mo tot bagat da da si nu stiu ce sa fac eu chiar vreau sa ma bag cu el in seama dar nu stiu despre ce sa i vb cu toate ca il cunosc de mik nu stiu va rog ajutati-maa crying Multumesck!

3 răspunsuri:
| JelLy_3370 a răspuns:

Doamne si mie mi sa intamlpat aceeasi chestie exact la fel(doar ca dupa un timp iar mi-a vb si acum iar nu`mi vbeste)(o fi din cauza numelui )laughingsorry, deci am observat ca asa se intampla mereu asa fac toti baieti, vor sa fie interesanti, eu una am incercat sa-l uit si mi-a iesit si nu prea stiu ca e greu dar e cel mai bine uita`l, sau daca vrei sa continui incearca sa te dai la el sa-l faci sa te placa si sa`ty vorbeaca nu neaparat prin cuvinte ci prin gesturi, succes(daca vrei sa vbim mai multe yd meu este sweet. dienutza97 pup:*

| Vanyum a răspuns:

Eu zic ca cel mai ok ar fi sa iti etalezi sentimentele fata de el (nu pe mess) ci in viata reala

| virusz a răspuns:

E normal la baieti.Ii place de tine, a vrut sa vada daca si tie iti place de el, iar acum daca prietena ta i-a spus lui ii este frica sa mai recunosca.Probabil nu e pregatit pentru o relatie.
Daca vrei sa vorbesti iar cu el nu il mai baga in seama si o sa vina el la tine. Orice vrea ceea ce nu poate avea!