| Xlove64 a întrebat:

Buna happy
O colega de`a mea s`a suparat pe mine ca nu i-am zis la multi ani de ziua ei de nume (de florii).
Pur si simplu am uitat straight face
Ce sa fac ca sa nu mai fie sup pe mine?
Adica i-am zis ca am uitat dar.nimic
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Mai bine, n-o mai copllesii atat cu scuzele si toate astea. Daca vei continua, mai rau va face crede-ma. LAs-o in pace, ignor-o si tu, si atunci cand va fi pregatita si i-a trecut supararea, va vorbii din nou cu tine.
O zi buna si succes!

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

WOW ...mare chestie!
las-o in prostia ei...

| DakotaRoyse a răspuns:

Explică-i sincer că-ţi pare rău şi eventual oferă-i ceva simbolic, gen o broşă în formă de floare big grin

| DrunkShepp a răspuns:

Spune-i ca ai avut si tu treburile tale si nu ai realizat, si ca ea e imp pentru tine dar pur si simplu ai uitat.iesiti si voi la un film sau la un restaurant cu colegii si sigur ii trece.noroc!

Răspuns utilizator avertizat
| dyav0litza a răspuns:

Iai un cadou frumos si spune-i ca ai glumit si ai vrut sai faci o surpriza... fundita?batting eyelashes

| Yoanna_4969 a răspuns:

Poi fa`i acum o bucurie. I`ai un cadou micut [o bratara, un lantuc] si spune`i ca iti pare rau pentru ca ai uitat. Sau trimite`i un SMS in care spui ca iti pare rau, ca ai fost ocupata cu alte chestii. Nu poate fi chiar asa de suparata pe tine. Sigur e ceva de moment. Succes!:*

| buburuza_4437 a răspuns:

Pentru asta s-a sup p tine? hai mah ce naiba mai uita omul.o sa ii treaq ei si o sa te caute.pana l urma i-ai zis lma si asta conteaza. fundita?hee hee