| BlackEyedGirl a întrebat:

Buna happy O colega pe care o credeam buna prietena a intros jumatate de clasa impotriva mea, pentru ca a lansat o barfa despre mine care nu era adevarata (a spus la toata clasa ca imi place de un baiat care are prietena si cu care ma inteleg foarte bine si ca am pus pe cineva sa ii desparta si toata lumea o crede pe ea si nu pe mine) am facut orice ca sa le demonstrez ca nu e adevarat ce se spune despre mine dar nu ma crede nimeni. Acum am 2 intrebari: cum pot sa fac sa nu ma mai urasca cei din clasa si sa le demonstrez ca nu e adevarat ce se vorbeste? si cum as putea sa ma razbun pe aia? sa nu aud chestii gen: mai bine uita si iarta... de data asta nu o sa o las sa scape atat de usor (mi-a mai facut faze inainte, dar le-am trecut mereu cu vederea) happy

Răspuns Câştigător
| einenebun23 a răspuns:

1.Nu stiu daca ai cum sa le demonstrezi pentru ca au prins asa numitul,, Efect de turma,, adica au auzit o chestie care a zis-o nu stiu cine si acuma ei aproba acea persoana fara sa aiba dovezi.
2.Eu zic ca razbunarea e arma prostului - Cea mai buna razbunare e sa eviti pe acea colega si nu doar acuma tot timpul de acum incolo. Sa fi indiferenta fata de ea si daca iti mai face chestii de acest sa ii zambesti in fata si sa o intrebi : Numai atata poti? Asa va vedea ca nu iti pasa si cu timpul va inceta

5 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Da, cel mai bun prieten poate sa-ti devina cel mai mare dusman. Intelegi cred ca, de ce?

| Thesinger1 a răspuns:

Gaseste pe cineva de incredere, pe care ceilalti il vor crede, si in legatura cu baiatul, daca iti place, apropie-te de el tainic.
Bafta!

| AktivShack a răspuns:

Buna.In primul rand nu merita sa o mai numesti prietena, iar daca ceilalti o cred pe ea, inseamna ca se lasa prostiti de orice minciuna.Nu are rost sa de chinui sa-i faci sa te placa din nou, deoarece la urmatoarea barfa iar te vor lasa balta.Aceia nu sunt prieteni.Desi ai spus "sa nu aud chestii gen:mai bine uita si iarta", iti spun urmatorul lucru. Daca te razbuni, nu esti cu nimic mai buna ca si ea.Arata-i ca esti mai inteligenta.Toate cele bunehappy.

| BlueberyDream a răspuns:

Una nu înțeleg, de ce toți te urăsc? ca simpatizezi un băiat,, asta e prostie mai ales ca e birfa

| BlackEyedGirl explică (pentru BlueberyDream):

Stiu... dar azi la scoala mi-au sarit in cap vreo 3-4 fete s-au luat de mine sa nu mai vorbesc cu ala ca intru un belele mari, ca daca ma mai apropii de el o sa fie si mai rau si ala nici nu mai vorbeste cu mine, am incercat sa ii explic dar nu ma crede... sunt foarte putine persoane si in general baieti care nu stiu de partea cui sa fie, in rest cu totii o cred pe aia straight face