| ana1508 a întrebat:

O concurenta a emisiunii burlacul a purtat un tricou cu mesajul : " daca dragoste nu, atunci hai sa facem ( http://www.youtube.com/watch?v=QlEW7UkcDvs). Stie cineva unde se poate gasi? Multumesc.

3 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Cu siguranta acel tricou este personalizat, nu cred ca este creat in serie.
Eu ti-as sugera sa ti-l faci tu, singura, eventual cu propria ta grafica (plus textul de rigoare happy )
Un astfel de tricou se face in felul urmator: cumperi cateva coli de transfer de la libraria Diverta(sau din alta parte), si scoti imaginea la imprimanta, eventual la un centru de copiere.Aceasta imagine va trebui sa fie printata in"oglinda"(mirror), lucru pe care il vei seta din calculator.Pe urma, asezi coala de transfer cu printul(imaginea) pe tricou, si presezi cu fierul de calcat, foarte incins(fara aburi), timp de 20-25 sec.La final, desprinzi usor coala de pe tricou.
ATENTIE-Inainte sa te apuci de lucru, e bine sa faci cateva probe pe niste bucati de material textil, asemanator cu cel al tricoului.Asta,ca sa poti verifica timpul optim de transfer.Iar fierul de calcat il muti din cand in cand, pe toata portiunea colii de transfer, nu se tine numai intr-un singur loc.
In felul acesta iti vei putea imprima cate tricouri vrei.

| ana1508 explică (pentru foxsilver):

Stiu ca se pot face dar am vazut tricouri asemanatoare cu acela pe o pagina de facebook, insa nu mi amintesc numele.

| foxsilver a răspuns (pentru ana1508):

Asemanatoare pot fi, problema e ca nu sunt la fel, tocmai pentru ca nu sunt fabricate in serie. Din cauza asta ti-am recomandat sa-ti faci tu, singura.
In felul asta cred ca ai da dovada si de originalitate.winking