| Elena990 a întrebat:

Bună! O fată și-a luat bătaie cu brutalitate într-un autocar. La cap si-a luat pumni picioare și genunchi iar la burtă și-a luat picioare. Acelei fete violente și la un băiat (pentru că și el a lovit-o destul de tare în cap cu pumnii) li s-au făcut dosar penal la amândoi. Îi poate exmatricula pe cei doi din liceu? Pentru că nici eu nu-i suport și aș vrea să scap și eu de ei. Adică ce le face exact celor doi pentru acel dosar penal deschis pentru violență sălbatică? (Victima bullyingului s-a mut1l@t la gât încercând să-și pună capăt la viață)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, cu siguranta vor fi exmatriculati de lascoala.
Daca politia le-a facut dosare penale, pot face puscarie juvenila, pana ajung la 18 ani si apoi sunt dusi la puscaria de adulti.

| Elena990 explică (pentru Violleta2022):

Nup, pe cei doi agresori încă îi văd în liceu laughing)

6 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa ii exmatriculeze

| StoicAnalysis a răspuns:

Dosar penal si un cazier sau un trecut patat pentru tot restul vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineînțeles că îi exmatriculeaza și le face dosar! Din ce ai scris tu aici ar trebui sa îi rețină! Dacă au peste 14 ani cu siguranță îi vor reține!

| Elena990 explică (pentru anonim_4396):

Au peste 14 ani. Victima bullyingului a intrat într-o depresie urâtă acasă, nu întreba de unde știu, pentru că am fost s-o vizitez, a făcut dezastru în camera ei, a spart tot ce înseamnă sticlă și marmură, s-a tăiat pe mână și la gât. Am trimis-o să facă certificat medico legal și l-a pus l-a dosarul penal celor doi. În certificatul medico legal al victimei a bullyingului scria la obiective fix detaliu pe care și l-a provocat singură la gât.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elena990):

Daca au ajuns copiii atat de violenti e grav!