| Xlove64 a întrebat:

Buna
O int cam stupida big grin
Cum dau igg la cineva de pe mess laughing)?
Adica am incercat si am dat la messenger-preferences ignore list-si am dat la add si am scris id-ul dupa care am dat apply si nimic. (la ignore list am setat pe ignore only people below )

Răspuns Câştigător
| DaNiElA_8352 a răspuns:

Il stergi din lista si apoi il deschizi iar (la sfarsitul listei o sa ti apara)si undeva sus scrie igg apesi pe el si apoi dai ok.
succes.

5 răspunsuri:
| DaNiElA_8352 a răspuns:

Msssss :*:*

| ɹαℓυ a răspuns:

Apesi click dreapta pe persoana si dai Delete, apoi jos de tot este Address Book(1)si dai click. Apesi pe numele persoanei de 2 ori si o sa-ti apara in colt d tot in stanga Add user si Ignore user si dai pe Ignore user si apoi Ok.
*Sper ca te-am ajutat si multa bafta! love struck

| vaa a răspuns:

Pai. tii minte id.
Si dupa il stergi din lista.
si dupa te duci la Yahoo. acolo unde te -ai mai dus laughing
si
pac. dai add la ignore list thinking
parca asathinking

| Silviu_7451 a răspuns:

Mai intai selectezi persoana din lista si ii dai delete in asa fel incat sa nu-ti mai apara acolo. Abia apoi te duci in ignore list si il adaugi la ignore. Sper ca ti-am fost de folos happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Nu uita ca pentru a pune pe cineva la ignore, este nevoie sa-l stergi prima oara din lista ta de messenger, si apoi sa-i dai ignore.
1. Click dreapta in lista ta de messenger pe persoana careia vrei sa-i dai ignore.
2. Din meniul Click Dreapta alege "Contact Details".
3. Din fereastra noua copiaza id-ul persoanei respective.
4. Click iar pe persoana careia vrei sa-i dai ignore si apasa tasta "Delete" apoi "Yes".
5. Mergei sus la "Messenger" alegi "Preferences".
6. Din lista de categorii, alegi "Ignore List" si apesi "Add"
7. Introduci"ID-ul" sau "E-mail-ul" celui caruia vrei sa-i dai ignore.
8. Apasa butonu "Ignore".
Bye.