Eu din cate stiam mai cresti un an dupa prima menstruatie, apoi foarte putin pana la 18 ani. la mine asa a fost si la alte fete la fel. stiu pe una care era mica si la 15 ani i-a venit si acum are 174 cm. a crescut mult intre 15 si 16 ani. la tine vad ca e altfel, desi organismul tau a fost destul de precoce. eu zic sa nu fumezi si sa iti faci o radiografie sa vezi daca s-au inchis sau nu cartilajele de crestere. daca nu s-au inchis e musai sa profiti si sa faci un sport gen basket, inot, volei sau streching ca sa mai cresti.
Depinde de mai multe lucruri. ti-a venit ciclu? cu cati ani in urma? eu stiu ca mai cresti cam un an dupa ce iti vine menstruatia. apoi aproape deloc. dar e o formula de calcul la fete in functie de inaltimea parintilor. la tine e asa : (165+180-13)/2=166. deci 166 ar trebui sa ai cand vei fi mare. dar deja ai 16 ani si nu stiu ce sa cred. unii mai cresc, altii nu. si incearca sa faci sport, poate vei mai creste.
@blonda mi-a vnt acum 5 ani si pana acum 2-3 ani am crescut mult mai ales in vacantele de vara, insa de vara trecuta nici macar 1 cm nu am mai crescut.Tin sa mentionez si ca tatal meu de cateva luni a inceput sa creasca ( ma rog aici este o dereglare hormonala)