Eh nu sunt
sunt... sau mnah, simplu fapt ii sa te imbraci sexy si sa ai stillu tau. vorba aia, copia nu are valoare. Dar mnah ii simplu daca esti frumoasa .
Cum eu am fost mereu plinutza si m-am considerat neatragatoare si, din nefericire, am stat mai mereu in gasti de baieti (stiu cum se barfeste intre baieti despre fete). Eu m-am bazat mereu pe "cat de mult imi face placere sa vorbesc cu omu'" si daca mai era si un "clik"- numai bine, ca nu mai trebuia depus nici un efort de seductie. Adevarat ca nici n-am avut prea multe "aventuri de o noapte" iar alea pe care le-am avut au devenit prietenii. (cum dracu le-am nimerit asa nici eu nu stiu!). Ideea e... depinde si ce vrei de la un baiat. Daca il vrei pentru o aventura - varianta Paulei: get sexy and coonfident. Daca vrei o relatie lasi lucrurile sa mearga de la sine. In general atitudinea de "imi e indiferent" dusa pana la limita rabdarii baiatului vizat e foarte buna. Barbate-meu mi-a zis ca deja nu mai dormea noptile inainte sa fim impreuna (se luase de ganduri, crezand ca nu imi dau seama, fiindca ma purtam cu el ca si cu un foarte bun prieten si-atat )
Pai mie`mi merge de fiecare data si procedez asa
1. pun ochii pe baiat
2.incerc sa vb cu prietenii lui[ca sa ma observe].
3. ii iau idu` de la 1 dintre ei. si p mess ii zic ca`s aia de azi. care vb`ea cu pr tai sau ceva
4.mergi cu prietenele pana la el cu motivu' sa-l intrebi daca stii unde s`a dus cutare [scoasa mai din basme
5.nu mai stiu ce faceam dar pana la 4 mergea bine. dupa urma5. 6... si dupa
7. te place [ si vezi ca dac esti draguta poti fii si pe placu prietenilor lui, sau in incercarea ta de`al cucerii chiar colegilor de clasa]
BAFTA!:*
Ehh... le arunc o privire d'aia care ii da pe spate
acum depinde de baiat, insa de multe ori anumiti baieti au fost doar "mofturi" de'ale mele ca sa le arat cine sunt si ca nu se pot pune cu mine fiindca am mai multi "oameni" in spate
daca il vreau pentru. o relatie mai serioasa incerc sa fiu eu si cred ca este de ajuns si am si un plus ca arrriadna, inainte stateam mai mult in gasti de baieti si stiam cam ce gandesc baietii despre fete, adica eu sunt prietena cu toti si cand vine vreo "pitzi" se da la ea si proasta se crede "cool" ca toti o pipaie si'i propune "nopti fierbinti" da dup'aia numai eu stiu cate se vorbeste despre ea.adica ok, uneori suntem mai mult decat doar amici cu unii, insa ei ma cunosc destul de bine si n'ar arunca vorbe care stiu prea bine ca sunt false:*.
bafta
O sa iti dau eu un raspuns pe masura intrebarii fii neinteresata in rest fii tu insati!
OrbulCuVedere întreabă:
Annonimouss întreabă: