anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o intrebare mai mult pentru fete... daca voi ati fi foarte slabe si ati vrea sa va mascati picioarele deoarece sunt foarte foarte subtiri ce ati face? Eu am o colega in clasa in cazul acesta si toti o fac cracanata si isi bat joc de easad... eincerca sa se ingrase dar nu se pune pe ea. voi ce ati face in locul ei?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sa poarte pantaloni sau blugi si ar fi mai bine . Asta pentru a masca problema .Pentru o rezolvare efectiva nu are ce sa faca decat sa astepte . Pe mine chiar nu ma deranjeza asa ceva . Nici pe ea nu ar trebui sa o deranjeze atat de mult unele vorbe rautacioase .

| Bacemi a răspuns:

Sa poarte pantaloni sau blugi si ar fi mai bine. Asta pentru a masca problema. Pentru o rezolvare efectiva nu are ce sa faca decat sa astepte. Pe mine chiar nu ma deranjeza asa ceva. Nici pe ea nu ar trebui sa o deranjeze atat de mult unele vorbe rautacioase.

| madalicious a răspuns:

As manca multe paste pentru a prinde proportii si as face mult sport desigur mai mult alergat pentru a face picioarele sa para mai groase de la muschii obtinuti, sau as purta pantaloni mai largi. Dar sincer nu cred ca va scapa de porecla de" cracanata" pentru ca odata ce a primit porecla nu mai scapa de ea.

mira
| mira a răspuns:

Sa poarte pantaloni si fuste mai lungi.

| arrriadna a răspuns:

Am o prietena asa si iti zic stilul ei.
Pantaloni larguti, din stofa (blugul accentueaza formele, si in cazul ei merge doar la fuste- lungi, cloche). Pantalon din stofa= in carouri (ingrasa). Bluze cu dungi orizontale, camasi (ca nu stau lipite). Intotdeauna un lant, un sirag de margele, cercei mai lungi, etc (distrag atentia privirii), Parul mai infoiat, fuste lungi evazate, bolero-uri, pulloverase peste camasi si tricouri, esarfe vaporoase. Blugi doar daca au tz-spe mii de floricele si desene. Si atat imi amintesc...

| mami a răspuns:

Sa ignore vorbele rautacioase si picioarele foarte subtiri au farmecul lor are vreme sa se ingrase si cand se va ingrasa nu va sti cum sa dea jos kilele
sa stea linistita ca cei care isi bat joc de ea nu isi vad parul din ochi si vad paiul la colega ta
la urma urmei sufletul conteaza nu exteriorul
sa poarte pantaloni dar nu stansi

| ÅñdRa a răspuns:

Sa poarte pantaloni, fuste mai largibig grin si sa incerce sa faca sporthappy

| pepenerosu a răspuns:

Poate purta hmm. jambiere sa nu se observe...pantaloni largi.si eu am o colega slaba slaba, si poarta pant largi si e okbig grin.:X Fuste lungi pana-n pamant, da alea's batranesti.oh go on

| zuzulici a răspuns:

Eu i-as scuipa in ochi (scuze de ex presie) aia care fac misto de ea sa se uite la ei su dupa sa comenteze si sa critice... zii prietenei tale sa poarte ce-i vine ei mai bine si cu ce se simnte ea mai lejer, si sa nu mai bage in seama toti idiotii:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu as lua in konsidereare ce spun ceilanti si as incerca pe cont propiu sa fc ceva