anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o mica poveste: Plac o fata foarte mult, dar ea nu vrea sa fie cu mine ca suntem prieteni si colegi și bla bla... desi cred ca si aspectul meu fizic e neplăcut. Vreau doar sa spun ca sufar nu doar ca m-a respins, ci mai ales ca mi-e teama ca nu o sa mai găsesc pe cineva la fel de frumoasa, desteapta, fara fite si amuzanta. Sunt lucrurile care le caut la o fata si de multe ori cel putin un lucru lipseste. Ma puteți motiva sa ignor aceasta idee + cred ca nu o sa mai am vreo prietena caci sunt urat/ ciudat?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu grabi lucrurile. Nu totul se intampla imediat. Daca ea a refuzat inseamna ca trebuie sa fiti doar prieteni, colegi. Trebuie sa te faci placut pentru tine mai intai. Incearca sa fi tu, nu te schimba si lasa totul sa decurga asa cum se intampla.Ai putea avea putin mai multa incredere in tine. Ar fi bine sa incerci macar.

Răspuns utilizator avertizat
| FoundYouLover a răspuns:

Buna.Te-ai gandit vreodata ca poate ai inteles tu gresit motivul pentru care ea te-a refuzat? Poate ca nu te-a refuzat pentru ca nu-i place cum arati, poate nu-i place atitudinea ta. Poate esti prea insistent sau prea timid sau poate ea are pe cineva.Sau poate pur si simplu nu are chef de o relatie in momentul de fata, e ocupata cu altceva sau nu are chef pentru ca a suferit si ea de multe ori din dragoste si s-a plictisit de baieti in general, vrea o pauza.