| passion a întrebat:

o poveste asa ca intre >fete:.hee hee...am cunoscut un baiat... nu am stat prea mult pe ganduri si am vr sa fiu k el...la un moment dat nu am mai dat de el... iar intr-o zi a dat el de mine.am vorbit si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar raspunsul meu a fost evident ca da.am stat impreuna 3 saptamanisad dupa care am aflat ca avea o relatie cu una de un am si ceva dar ea era dintr-un sat...am fost dezamagita foarte tare dar nu am incetat sa tin la el. el s-a despartit de ea si am mai fost de vreo cateva ori impreuna iat acum recent m-a intrebat iar acelasi lucru (daca vr sa fiu k el) i-am spus ca nu stiu... fetelor ce sa fac?sad tin la el si nu pot uita usor de el.sadcrying

10 răspunsuri:
| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Poate ca sh el tine la tine dar i-a fost frica sa renunte la relatia aia d 1 an...totusi e un an...si eu am fost in situatia ta sh m-am impacat cu prietenul meu...sh acum suntem foarte fericiti...eu zic sa-i mai dai o sansa...nu pierzi nimic...succeskisskiss

Janina
| Janina a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar pana acum eu am invatat ca ce incepe cu o minciuna niciodata nu o sa continue bine! Daca baiatul respectiv vroia ceva serios de la tine nu te mintea! Deschide ochii, lumea e plina de barbati, baieti... mult mai buni si mai corecti!

| JustMeFlory a răspuns:

Ai ajuns in 3 saptamani si tii asa de mult la el? Daca da atunci fa ce iti dicteaza inima. Daca crezi ca te merita si nu te va mai minti atunci stai cu el. Oricum sa stii ca sunt destui baietii pe lumea asta...happyNu inteleg totusi de ce va tot despartiti si impacati? Care este rostul? Ori stat impreuna, ori nu! SI trebuie sa ii explici si lui chestia asta!
Succes!

| DeeDee_1261 a răspuns:

Pai eu daca asi fi in locul tau as zice NU! pentru ca te-a facut sa suferi prea tare! Tu al iubeai si pe el nici macar nu-l interesa de tine... Dar daca al iubesti si ai zis ca nu poti sa al uiti ati vine cam greu... Te intelegwinking

| Antrax a răspuns:

Meritzi mult mai mullt daca s-a despartzit de fata aceea asa usor ar putea sa o faca si cu tine.

| tremuriciiuliana a răspuns:

Nu stiu cum as reactioana in locul tau dar pot sa-ti spun ca si pe mine m-a inselat fostul prieten nu o data si l-am iertat pana acum dar acum mi-am dat seama ca nu merita sa plangi pentru un baiat care nu stie sa iubeasca daca il iubesti si esti siguara ca nu mai are pe altcineva poti sa incerci sai mai dai o sansa

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Asculta-ti inima...
daca crezi ca minciuna lui a fost de neiertat uita-l!
ia daca crezi ca poti trece peste ea si sa-l iubesti asa atunci spune-i da! este numai alegerea ta!

| passion explică:

Inainte de a fi k el prima oara il cun de ceva vreme...si stiam despre el destule... dar se pare ca nu in de ajuns pentru a avea o relatie serioasa...sad

| 123321456654 a răspuns:

Atata timp cat el a lasat-o pe aia si te-a intrebat pe tine daca vrei sa fii cu el inseamna ca tine la tine...eu zic sa ii mai dai o sansa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de bine