| fashionaddict a întrebat:

O prietena a dat cu spray cu piper in ochii unei tiganci care a venit cu inca 10 sa o bata si aceasta ameninta ca merge la politie. Ce poate pati prietena mea?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| AmanoYuno a răspuns:

Pai daca a dat cu sprayul ala din motive bine intemeiate
(gen se apara sau vroia sa fie lasata in pace ca stii cum fac tigANCILE ca iti cer bani)atunci poate sa le si saraceasca pe alea.
adica daca s-a aparat si alea au mai si venit sa o bata categoric e o victima.

sa presupnem ca se duc la politie.cel mai probabil vor fi amendate pentru. ca si-au facut singure dreptate.si daca prietena ta se mai da si cu putin mov atunci chiar nu le mai crede nimeni.

bun.se duce si vor sa faca un proces cu judecatorul.in primul rand am mai zis daca prietena ta se apara cand a dat cu spray atunci inseamna ca asupra tigancilor va fi o dubla acuzatie deci iti dai seama cine va castigahappydaca se intampla prin pile sau mita sa castige tigancile atunci poti face recurs cu un alt judecator eventual.

in tot cazul absolut totul depinde de motivul sprayului fiindca tigancile artn putea fi amendate dupa care iti dai seama ca se vor razbuna si atunci vor fi si bagate la inchisoare.
daca nu a fost cu motiv atunci acuzatiile vor fi egale si nu stiu n cazul acesta

sper ca te-am autatwinking

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai sa depuna si ea o reclamatie la politie si in acest fel nu va putea pati nimic fiindca vor avea amandoua reclamatii depuse si dureaza ceva pana se face ancheta etc...
Bafta!

| C1p1 a răspuns:

Pai prietena ta poate sa pateasca ceva destul de rau... rromi sunt rromi, nu toti, da depide peste ce *** de om a dat happy

| cristime a răspuns:

Nimic daca o venit sa o bata se numeste autoaparare. Din cate stiu tiganca ar trebui sa primeasca o amenduta.