UUUU, drame...Am o prietena care a trecut printr-o chestie cam asemantoare. Ea, zau asa, ar trebui sa il uite! Nu e de nasul ei daca apleaca urechea la orice barfa. E un nesimtit, inseamna ca nu a placut-o si nici nu o va placea! Cel mai normal sfat, cel mai corect, acesta este, serios, trebuie sa ramai langa ea si sa ii explici. Apoi daca ea se gandeste tot la el, iesiti la "agatat", doar nu e ultimul, ce doamne. In zilele de azi majoritatea baietilor (chiar si aia car vor sa para tocilari) se cred grozavi, se dau pe langa o fata ca apoi sa o lase cu ochii in soare fara nici o explicatie si apoi sa se laude ca vezi tu ce grozav este el ca a "refuzat" o fata de zece ori mai ok ca el! Uh, serios, ti-as putea spune cum sa reactioneze prietena ta, dar nu are rost, acel X tocmai a demonstrat ce fel de persoana este. Ok, acum s-ar putea sa nu fie asa, s-ar putea sa nu fi aflat nimic rau, barfe, despre prietena ta si doar sa aiba o perioada proasta, sa ii placa de alta fata (fiind un friendzone pe fata pentru prietena ta) sau poate a auzit barfe si e in perioada aia in care se gandeste daca sa ii dea o sansa sau sa se increada celor auzite. In final, la modul cel mai serios, baietii sunt niste ipocriti si ar trebui sa il lase balta (daca tu zici ca s-au vazut f2f, apoi telefon, mesaje alea alea, ce sa mai). Ar trebui sa nu faca nimic, sa lase lucurile sa decurga de la sine si incet, incet sa nu ii mai acorde atentie. O sa vina si ziua cand va afla, pana atunci poate sa fie doar prietena cu el, gen sa vb cu el doar daca el incepe o conversatie si gata, ce naiba! OK, sper ca am fost de ajutor, daca nu iti place varianta asta, contacteaza-ma in privat, la cate drame am cu prietenele mele...banuiesc ca stiu cate ceva, dar sa nu speri ca va merge, un sfat e intotdeauna bine venit! Pwp
Mersi! Ți-am scris și în privat )
Am vazut dar statutul meu de junior nu ma lasa sa iti raspund...
Nici să îmi scrii un mesaj, ci nu răspuns la mesajul meu?
Daca nu, scrie-mi aici