| ady20hbk a întrebat:

O prietena de-a mea vrea sa isi serbeze ziua weekend-ul urm. Face 17 ani.Problema este ca ea nu vrea sa isi faca ziua acasa pentru ca sunt multe persoane de invitat si nici in aer liber nu merge pentru ca sa anuntat ca o sa ploua. Vreau sa imi dati si mie niste sugestii despre cum sa isi serbeze ziua, si sa fie totusi si ieftin ca nu isi permite. Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| night_crawler a răspuns:

Pai daca in casa nu...afara nu... ce loc ar mai fi? poate la o pizzeriewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Toți prietenii pot merge cu sărbătorita într-un club de noapte.
Muzică, dans, un suc și o alună și gata.
La mulți ani și distracție plăcută.
Pa, pa.

| Brotacelu a răspuns:

La o terasa care are un program mai prelungit... pana la 2-3 noaptea, cred ca e de ajuns[cred eu] unitzi cateva mese si o sa fie super
distractie placuta si la multi ani

| gratzy56 a răspuns:

Draga mea, desi nu stiu de unde sunteti, cred ca veti gasi un moll, o pizzerie sau un hipermarket unde sa puteti servi intr-un cadru intim ceva dupa gustul vostru si unde sa fiti doar voi, prietenii cei mai apropiati. daca ea nu isi poate permite sa cheltuiasca pentru. a va cinsti de ziua ei, puteti voi, prietenii ei, sa-i faceti o surpriza si sa o invitati de ziua ei undeva, intr-un loc unde sa fiti numai voi, sa nu cheltuiti mult sI unde sa va simtiti bine. DOAR ASTA E IDEEA, NU? si neaparat TORT!

| ady20hbk explică:

Scuze... dar eu sunt baiat big grinbig grin .este a nu stiu cata oara cand useri de pe TPU cred ca sunt fata... oricum multumesc pentru sfaturi :*:*...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

O sala de sport fain amenajata? Cate party-uri am dat prin sali de sport... big grin

| marsy a răspuns:

Intr-un bar. cu mzica, caraoche,. ar fi super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e acasalove struck.