Bună!
Ştii cum se spune, nu?! Dragostea nu are vârstă.
Dacă timp de un an de zile nu a încercat altceva cu ea şi susţine că o iubeşte cu adevărat şi conştientizează vârsta pe care o are, atunci înseamnă că e un băiat cuminte şi demn de apreciat.
Într-adevăr, este o diferenţă de 5 ani şi cu siguranţă se simte în gândirea lor însă timpul le va rezolva pe toate.
Pa-pa.
E ceva normal daca el se abtine si e constient ca nu ar trebui sa inceapa vreo relatie sexuala. Dar oricum peste un an sau 2 cel mult o sa-si deie friu la tot.
Pai la ce te referi. ca e o diferenta prea mare. da. intr-un fel e o mare diferenta dar atata timp cat se iubesc si intelege sa nu ceara mai multe de la ea fiind mai mica e foarte bine... papa
Hmmm dubios, cam prea fumos sa fie adevarat dar e posibil ca totul sa fie adevarat sa nu vrea nimic, din moment de a rezistat un an de zile fara sa vrea mai mult inseamna ca. chiar constientizeaza de varsta ei
E foarte dragut ca esti grijulie cu prietena ta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai incredere in ei doi. Baiatul poate chiar are intentii pasnice, ci nu perverse. Iar prietena ta atunci cand va fi pregatita o va face. Chiar daca acest baiat o va dezamagi sau nu, un sut in fund un pas inainte. Se mai intampla si lucruri de genul in viata.
P.S.: Nu am insinuat ca el o va dezamagi, am zis doar in caz ca o va face. Sper sa n-o faca, nimeni nu merita.
Pai am si eu o prietena foarte buna si a fost in aceeasi situatie el ii spunea ca o iubeste si n-ar da nimic pentru ea, si ea il iubea foarte mult dar s-au despartit...probabil pentru ca el fiind mai mare se gandeste numai la prostii e la varsta aia care se simt rebeli iar ea mai mica nu stiu gandeste diferit in cazul asta ma rog, poate a lor o sa tina mai mult daca s-au potrivit perfect :]
Ciudaat ca la varsta lui, sa vrea doar iubire si nu altcineva. Dar, mai pot exista si exceptii. El pare a fi unul dintre ele.