Se vede ca ai 5 la romana.
Revenind, e bine ca nu preferi fetele cu 5 straturi de fond de ten sau alte cele, nu inseamna ca ai tu ceva in minus, ci ca ai ceva in plus.
Nu te agita ca inca esti virgin la 18 ani, am auzit si despre virgini la 20, virginitatea nu demonstreaza ca unul e mai prost si altul mai inteligent, ci doar ca suntem persoane diferite.
Nu pot sa ma pronunt in privinta aspectului deoarece nu stiu cum arati si nu sunt ipocrita sa zic ca doar sufletul conteaza si chestii de genul, trebuie sa fi ingrijit si da, trebuie sa arati oarecum. dar oamenii au gusturi diferite, e posibil ca eu sa te vad urat iar fata de langa mine sa te vada superb, chiar e relativa chestia asta. Probabil ca esti si timid, incearca sa cunosti mai multe fete, sunt si fete fara fond de ten, trebuie doar sa te uiti atent. Un aspect frumos atrage intotdeauna dar daca baiatul respectiv are o aluna in loc de creier nicio fata inteligenta nu se va uita la el. Fa eforturi sa arati cat mai bine dar concentreaza-te pe socializare si pe prietenie cu fetele, chiar daca esti mai urat ca Spanul din Harap-Alb, odata ce cuceresti o fata ea te va vedea cel mai frumos.
Ai grija de tine, daca mai ai nevoie de vreun sfat de la mine, simte-te liber sa-mi dai mesaj.
P.S : " Ma rog " nu se scrie impreunat.
Nici nu ştiu cu ce să încep dar încep în aţi spune că frumuseţea este relativă aşa că e normal ca amicul tău să-i placă fetele piţi care sunt cu fundul pe afară. Cine eşti aia o să şi placi la un moment dat aşa că nu te strădui să-i bagi la toţi amici pe gât texte romantice şi lăude la adresa fetelor, e inutil.
În ziua de azi femeile se mărită cu bancomate de bani şi umeraşe destul de mari, sunt cupluri în care nici nu-ţi dai seama dacă e iubitul sau taicăsău domnişoarei.
Crede-mă că sunt fete care sunt aşezate la casa lor, îngrijite, educate, simpatice şi care aşteaptă o minune la fel cum aştepţi şi tu şi eu şi restul...
Succes în căutarea, dar până la urmă avem o viaţă întreagă să găsim persoana potrivită.
Eu îţi urez succes şi mult curaj!
Deci 1. Puteai sa nu lungesti atat întrebarea?
Si 2. Fiecarei persoane ii place cam cum arata adica ca sa Îți răspund la întrebare Da! Conteaza si cum arăți pentru ca nu poti iesi cu o persoana care arata mai rau ca un boschetar dar nu trebuie sa fie neapărat genul de persoana "moamaa ce forme are" sau "vaaii ce bun, ce freza mișto are" etc. Iar personalitatea mie mi se pare ceva de baza adică degeaba esti super boy daca esti nesimțit sau nu stii sa respecți o anumita persoana. Si la fete conteaza personalitatea adică stii cum e "poti face din doamnă o curva dar din curva o doamna niciodată" cam așa se aplica si la fete
Ba da tu ai scris romane nu gluma
da, aspectul fizic conteaza mult (pentru mine cel putin), dar la fel de mult conteaza si caracterul unei persoane