anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, o sa fie o intamplare mai lunga deci va rog cititi tot pana la capat, multumesc.
Deci e vorba despre cea mai buna prietena a mea. Pai cam de la inceputul verii s-a imprietenit cu o amica de-a mea de pe o retea de socializare din simplul fapt ca o gasisera la prietenii mei si ambele se uitau la acelasi serial.
Inainte sa o intalneasca pe amica asta, noi doua eram de nedespartit. Vorbeam zi si noapte, ne intalneam si am impartit atat de multe amintiri.
Dupa ce a inceput sa vorbeasca cu aia totul s-a schimbat, a inceput sa fie rece cu mine, sa caute subiecte de cearta desi ca nu prea avea argumente. Practic incerca sa ma daie la o parte pentru acea amica care devenisera "bff ul" ei in doar o luna jumate.
Practic a aruncat 4 ani de prietenie pe geam pentru una ce o cunostea de doar o luna.
Cum a venit luna august, cum am avut o gramada de certuri.
Vreau sa mentionez ca si eu cu acea amica vorbeam destul de des pentru ca si eu urmaream acelasi serial, dar nu o consideram prietena apropiata.
Mna si "bff ul" meu a inceput o cearta foarte urata, cauta motive care nu aveau niciun sens si dupa ea mi-a zis ca sunt falsa si frustrata fara niciun motiv. I am raspuns ca doar ea crede asta si atuncia ea mi-a zis ca de fapt si amica aia a mea crede la fel. Deci mi am dat seama ca de fapt ele doua ma barfeau.
Pai am inceput sa ma cert cu amandoua pana la urma amica aia mi-a dat block si n am mai quzit de ea.
Dar cu prietena mea m-am impacat pentru ca ea tot m-a vrut inapoi si am crezut ca s-a schimbat, mare greseala am facut.
De atunci ne certaseram regulat, fara motive si bineinteles doar ea incepea toate certurile.
Zicea ca eu ma leg de aspectul ei fizic pentru ca i am zis odata ca ii grasa in gluma, da' ea mereu se leaga de aspectul oamenilor si mereu cand cineva ii reprosa inapoi se victimiza.
Ei bine, acum cateva zile i am spus direct pe fata ce a ce aveam de zis despre ea pentru ca ea incepusera o cearta de la o gluma ce ii spuseseram.
A zis ca n are chef de mine dar cand i-a scris amica aia sau o alta prietena repede raspundea. Ma simt ca un gunoi si acum am block de la ea.
Intrebarea e: cum fac sa o uit de tot? Mereu plang si ma gandesc la ea si la faptul ca m-a dezamagit profund de cand a ales sa arunce prietenia mea cu ea pentru una ce o cunoscusera recent.

Multumesc daca ati citit pana la capat.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

De cand ma stiu pana acum mereu ap avut ghinion la prietene.Tot la fel, nu puteam sa ies undeva o data gasea alta prietena sa ma inlocuiasca, nu imi placea aceias chestie gasea o alta prietena la care sa ii placa apoi barfe peste barfe si doar profit.Am trecut peste asta cand am mai crescut si am realizat ca nu am prieteni doar cunostinte ceia ce te sfatuiesc si pe tine.
Am fost acuzata ca ma imprietenesc cu baieti in loc de fete si asa era de multe ori (nu generalizez) dar fetele, femeile sunt rele si trebuie sa ai grija pe cine alegi ca si prietena si cu cine ce vorbesti ca sa nu ai surpriza pe mai tarziu sa ai necazuri

0 răspunsuri: