| MusicMakesmeSmile a întrebat:

Buna[o sa fie o poveste cam lunga dar chiar am nevoie de ajutorul vostru]am un prieten de o saptamana si 2 zile. el i nvara a fost ca si fratele meu iar eu ca si sora lui. dar m-am indrogstit de el. si m-am pus cu el doar ca in aceasta saptamana si 2 zile nu ne-am vazut deloc. pentru ca nu prea avem timp. weekendul asta eu am fost plecata. eu stiam ca el e foarte bolnav dar mi'au spus vreo 3 prieteni ca au stat cu el afara si ca el nu avea nimic, nu parea racit, si era foarte bine dispus. o alta prietena mi-a spus ca poate el ma mintit c ae racit ca sa nu se vada cu mine.si eu mi-am pus intrebarea asta...pentru ca nu m ise pare ca ia iubeste desi eu il iubesc foarte mult.Nu stiu ce sa fac nu a mai intrat pe mess de vreo 2 zile pentru ca nu cred ca il lasa tatal lui. si nu sti uce sa fac. imi zice ca ma iubeste din caund in cand si ma alinta. dar eu cred ca face asta din obligatie. nu stiu ce sa cred.acei 3 prieteni mi'au mai zis ca ei stiu c ael sa puscu mine doar de gura unui prieten de'al lui. ce sa cred? ce sa fac? [ps:mai am un prieten pe carel iubesc foarte mult iar el spune ca e idnrogstit de mine.si de fapt se vede asta prin gesturi si prin comportament. sa ma pun cu el? sau sa raman cu actualul?]

3 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Daca prietenul tau kelalalt spune ca te place iar aktualul nici nu te baga in seama atunci (parerea mea) e sa te kombini cu el pentru ca risti faptul sa se indragosteasca de altkineva. ascultama nu fii fraiera si nu mai sta cu baiatul asta pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate prieteni tai sa stea cu tine doar din obligatie asa ca acordati o sansa meriti safii si tu fericita si nimeni sa nusi bata joc de tine bafta

| adelina00 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fii cu cel care iti dovedeste ca te iubeste cu adevarat.din cate ai povestit pare destul de vizibil faptul ca cel cu care esti acum nu te iubeste asa ca sfatul meu big grinA-I PAPUCII!

| alicealicealicealice a răspuns:

Eu as zice ca sa il iei pe actualul.Adica ala care ai zis ca este bolnav si sa aveti o discutie sincera intre voi 2 si dupa 2-3 zile vezi cum se poarta cu tine, dar daca nu iti aplce cum se poarta te pui cu celalalt. Sper ca ti-am
fost de ajutor big grin.