Nu lua deocamdata medicamnte ca s-ar putea sa ai probleme si mai mari de memorie in primele luni ale tratamentului si nu ai nevoie de asta acum. Ulterior, mergi la psihiatru.
Eu am fost la psiholog si mi-a spus ca singura trebuie sa rezolv aceasta problema. Nu am inteles mai nimic, mi-a pus niste intrebari... Totusi am descoperit momentele starilor mele de rau pentru ca ajung si in momente cand am atacuri de panica cu stari de lesin chiar.
Psihologul nu este medic. Psihiatru in schimb, este.
Pentru atacuri de panica si somatizari gen stari de lesin merge cel mai bine Zoloft, dar dupa examen.
Încearcă sa iei Persedon de Zi, este un medicament pe baza de plante care lucrează împotriva anxietății, stresului de zi cu zi și te ajuta sa te concentrezi și sa te simți mai puțin obosita. Încearcă sa îți schimbi metoda de învățare, ambiționează-te sa le arați părinților tai ca poți ajunge unde vrei. Problema ta este cauzată de adolescenta, de schimbările hormonale, de agitație și stres, nu este ceva grav și vei reuși sa treci peste doar cu calm și răbdare.
OkMaVrei întreabă: