| CreatzaBắ a întrebat:

O sa incerc sa scriu cat mai putin si daca gresesc ceva scuzati'ma.
Duminica, m-am combinat cu un baiat mai mare ca mine cu 3 ani(eu 14 el 17).
Luni a aflat matusamea si bineinteles nu a fost de acord si a spus sa ne despartim. I'am spus ca asta nu fac niciodata pentru ca am ajuns sa il iubesc foarte mult(ba chiar am plans cateva ore incontinuu din cauza a ce vrea ea). Noi ne'am promis unu la altu ca nu o sa ne despartim niciodata unu de altu indiferent ce s'ar intampla.Il cred, odata ce m'a si prezentat parintilor lui.(voi ce credeti?)se poarta foarte frumos cu mine, si chiar am vz ca ma iubeste foarte mult.am ajuns in astea cateva zile sa il iubesc mai mult ca orice.Cat am plans de ieri pana azi, am plans doar odata pana acum(cand a plecat fratemiu in alta tara). As face orice pentru el, si el pentru mine, stiu asta.Ba chiar a lasat'o pe prietena lui pentru mine(cand m-am despartit de fostul tot pentru ca l'am vz pe el:d)
Fratele meu nu are nimic cu asta, nu e impotriva.maicamea inca nu am vorbit da nu cred ca ar avea ceva daca ii explic totul. Facea matusamea ca ar fi in stare si sa vina dupa mine la scoala doar sa nu ma intalnesc cu el. Mi'a spus ca ea nu vrea sa stau cu el pentru ca ii e frica ca facem ceva. I'am spus ca nu facem nimic, pentru ca suntem amandoi constienti de ce se intampla dar tot nu vrea sa ma inteleaga. aveti ceva idei cum sa ma vad cu el?(avand in vedere ca acum o sa ma lase foarte greu sa ies din casa decat la scoala si acasa). Era vorba ieri ca m'ar astepta si 2 ore sa ies de la scoala chiar daca am sta si 10min.Va rog ajutati-ma.nu vreau sa ma despart de el.nu pot sa nu ma gandesc la el.inca de cand sunt cu el m-am schimbat putin (numai injur asa mult, numai beau bere...inainte beam ft putin da acum pentru el numai beau...si am incercat sa si invat mai mult la scoala). Intotdeauna daca greseste unu, chiar daca pentru celalat nu e greseala mare, ne cerem iertare si promitem ca numai face.desi nu ne mintim, si suntem sinceri unu cu altu si nu prea gresim.ieri a baut putin vin, si cand ne'am intalnit si'a cerut scuze de ns cate ori ca a baut.il iubesc.simt si stiu ca e baiatul potrivit pentru mine.(mai spun odata ca as face orice pentru el, pentru noi). mersi ca ati citit, si va rog sa ma ajutati. dau funda la raspunsul cat mai concret si convingator happy

Răspuns Câştigător
| abubusd a răspuns:

Buna; In primul rand as vrea sa iti spun ca 3 zile nu sunt de ajuns ca sa iti dai seama daca un baiat te iubeste si cu atat mai putin pentru a va "promite unul altuia" si sa va jurati dragoste vesnica.
Stiu ca nu iti place ce am scris pana acum si consideri ca nu inteleg deloc ceea ce simti, dar sunt baiat si stiu cat de multe lucruri ar face un baiat ca sa ajunga in patul unei fete, mai ales la varsta lui (crede-ma; stiu din proprie experienta si daca te uiti la baietii de 16-18 ani din jurul tau vei observa ca toti incearca sa obtina acelasi lucru, oricat de cuminti si iubitori ar parea).

Sfatul meu este sa ai grija, dar tinand cont ca nu asta era intrebarea probabil randurile de mai sus o sa ti se stearga din minte imediat dupa ce ai terminat de citit acest mesaj.

Matusa ta incearca doar sa te protejeze; si ea a avut varsta ta si stie ce se poate intampla. Cea mai buna solutie ar fi sa vorbesti cu ea; sa aveti o discutie serioasa despre problemele adolescentei si despre faptul ca tu chiar il iubesti pe acest baiat (stiu ca nu ai nici cea mai mica intentie sa faci chestia asta dar ar merita sa incerci, ajuta foarte mult).

3 zile nu sunt de ajuns ca sa dovedesti cuiva ca ai face orice pentru a fi impreuna cu el sau pentru a te considera schimbata si IN NICI UN CAZ nu sunt de ajuns pentru a afirma fatul ca il iubesti si ca ai face orice pentru a fi cu el (mai ales ca, dupa cum putem observa din modul disperat in care ti-ai scris intrebarea NU AI EXPERIENTA IN RELATII )

PS: Am 18 ani si crede-ma nu sunt tocilar sau ceva de genu', doar ca am studiat putin mai mult despre relatii si psihologiebig grin.

Succes!

5 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Ai de grija, creatzo, berea ingrasa laughing

| lewiscristian_4963 a răspuns:

Un micut sfat! nu mai pune atat suflet intr-o reletie! gandeste-te ca esti prea mica si o sa ajungi cu ''dragostea'' sa faci si alte tampenii ca aruncat de la et 10 sau taiat venele sau doamne fereste ce iti mai trece prin cap! traieste-ti viata lasa promisiunile ca inca nu realizezi.iti vei da seama si u pe la 17 -18 ani (cand vei fi si u la varsta lui)cum iubim noi adolescentii este ca o joaca de copii la varsta de 2 ani! nu stiu cat de concret sau cat de convingatoar a fost raspunsul meu da' am incercat sa fiu de ajutor! iubiti-va mult

| Dianaa94 a răspuns:

Dar eu cred ca matusa ta nu ar trebui sa se bage.Cea mai indicata sa iti interzica ceva este mama ta ...parerea mea.Si cum spunea lewis.nu mai pune atat suflet. :*

| micutadhampir a răspuns:

Pai...ce treaba are matusi'ta? Ea nu e mama ta. Deci vorbeste cu mama ta, nu te pisici si nu te comporta imatur, fii sincera, fa-o sa te inteleaga si apoi pune-o sa o trimita pe matusi'ta la plimbare ca sa te las in pace.
Asta despre matusa, cat despre tip, mie mi se pare ceva dubios: il iubesti si totusi te indoiesti de el. Daca nu te-ai fi indoit de el nu ai fi descris atat de amanuntit cat de mult de iubeste si cat e de atent. La varsta asta, e posibil sa vrea sa te aduca in pat si atat. Nu te lasa orbita de dragoste, gandeste si cu mintea ta din cand in cand, nu numai cu inima.

| KentuckyF a răspuns:

Mai asteapto.O sa vina vremea la toate iar acum nu este destul de matura ca sa poti lua decizii singura.Crede-ma