| tzompy a întrebat:

Bunahappy o sa-mi fac ochelari si nu stiu ce rama sa imi aleg, daca se poate sa imi aratati cateva rame frumoase si la modabig grin

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Așa cum a spus și @Snowminator92, moda nu are deloc relevanță în astfel de cazuri.
Rama ochelarilor se alege în funcție de:
-tipul feței pe care îl ai (rotundă,ovală,ș.a),
-culoarea ochilor și a părului,
-a vestimentației pe care obișnuiești s-o porți, etc.
De exemplu : nu ai cum să-ți alegi o ramă de culoare verde dacă ochii tăi nu sunt verzi, haina principală pe care o porți de obicei (palton,geacă,blană) NU este de culoare verde, etc.
Trebuie să probezi mai multe modele, doar așa vei vedea dacă ți se potrivește un anumit tip, sau nu.
Ai putea foarte ușor să faci o combinație dintre culoare ramei și a rujului pe care obișnuiești să-l porți pe buze (de ex : roșu,roz, mov), însă nuanța trebuie să fie aceeași, și să nu fii genul care folosește rujuri/glossuri diferite în fiecare zi.
Eu îți sugerez să-ți cumperi o ramă de culoare neagră (se asortează la orice), iar forma acesteia rămâne să o alegi tu, în funcție de tipul feței.
Baftă!

| Snowminator92 a răspuns:

Iubita.ochelari se cumpara in baza frazei ITI STA BINE nu E LA MODA ex: Daca un baiat este gras 190 kg inalt 1.5 m fata de bou daca ii pui ramele de ochelari ale lui BRED PITT sau ORLANDO BLOOM nu inseamna cai va sta si bine (sau va fi la fel de frumos ca si el) un baiat se uita la ochi si buzele tale daca e atras de tine nu la rama ochelarilor care sunt la moda