Nu, nu vom muri. Este doar o estimare a cercetatorilor, dar nu ca vom muri. Poate se vor intampla niste... cum sa spun... calamitati. De ex. cea prezisa de mayasi este ca vom muri. Daca te uiti la discovery o sa-ti dai seama. Doar Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii. Eu personal nu cred ca vom muri.
Nu vom muri. S-a spus ca viata va disparea de pe pamant si in 2000 si in 1998, deci nu iti face griji.
Nuuuu deloc..
S-s zis de multe ori cano. si in 16. 06. 2006 va fi sfarsitul lumii pentru ca apare 6 6 6 - nr posedat...".". a si in 2000 cica s-a anuntat asa ceva. si cica si acum pe 11. 11. 2011 va fi un cutremur f mare dar nu va fi. [superstitii]...si pareri sa bage oamenii in sperieti.
fundita?
Nici eu nu cred ca vom muri asa imi m-ai spunea mamaie mea de la tara prin 1999 cand sa trecem in 2000 ca vine sfarsitul lumi ca vom muri cu toti si uite ca nu am am m-ai murit, sincer m-am speriat cand am vazut filmul 2012 mi s-a parut real dar sunt singura da nu e sfarsitul lumii acum in 2012, dar odata si odata tot o sa fie dar nu o sa stie nimeni o sa ne ia prin surprindere, sper sa fie cand o sa am 99 de ani, batrana intr-un baston sa numai vad si sa simt nimic.
Nuuu.
Nu in 2012 ci in 1216
Uite daca e sa ne luam dupa Tv...eu nu cred nimic din astea.Ba ca in 2012 ba in 1216...nici ei nu stiu.
D-zeu e singurul care decide cand vom murii poate fi si maine daca asa a decis
La televizor sunt doar... speculatii pentru audienta
Fundi?
Toata lumea zice ca nu o sa se intample dar daca se intampla mie una mi-e frica:-ss
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: