Părerea mea este că te subestimezi, crezi deja că ai esuat până să-ncerci, În subconştientul tă deja te consideri o victimă. Mare păcat că nu lupţi cu tine însuţi.Nimeni nu sa născut urât, fiecare are frumuseţea lui aparte şi fizică şi interioară! Crăciun fericit! Să fi iubită!
Tine minte cat oi trai tu, nu conteaza cum arati, ci cum gandesti, mi-a spus o data o femeie cu capu pe umeri cand aveam vreo 16 ani
De atunci, numai ma uit asa mult la aspect, ceva genu aspectu pe la 25% restul... ce are in cap, adica nah
Iuhuuu! Si uite ca nu sunt singura asemeni in univers
Daca el te-a intrebat daca ai vrea sa fiti impreuna banuiesc ca nu era ceva dificil sa ii spui ca ti-ar placea sa vorbiti macar o data fata in fata ( macar la scoala). Ai putea foarte bine ca atunci candte va mai aborda pe chat la facebook, sa deschizi subiectul sau sa astepti ca el sa o faca. Altceva nu stiu sa iti spun, daca esti timida banuiesc ca nu vei avea curajul sa il abordezi tu cand il vezi pe strada/pe hol/ etc., si el va trebui sa inteleaga asta. daca el chiar a vrut sa fie cu tine si inca mai doreste, mai mult ca sigur ca te-a recunoscut sau mai mult ca sigur ca a vazut pozele tale pe facebook, asa ca va trebui sa ii fie usor sa te recunoasca.
Bafta si sarbatori fericite!
Pai mai vobeste cu el pe internet, cere-i numarul lui si spune-i ca stai la acelasi etaj ccu el, in aceeasi scoala. Si mai spune-i sa vorbiti fata in fata cand va vedeti pe hol. Da-i o poza cu tine ca sa poata sa te recunoasca daca inca nu te cunoaste dar eu cred ca se preface si este mai timid incat sa inceapa o conversatie cu tine. Cand esti cu prietenela tale pe hol spune-le lor :"UITE CE TIP! aVETI cURAJ SA VORBITI CU EL?" si poate se baga ele in seama cu el si astfel te vei baga si tu in seama cu el si apoi ii spui ca il cunosti, ca ati vorbit pe facebook. Cu siguranta isi va aminti de tine. Cred ca ii place de tine daca ti-a dat like-uri si ati vorbit mai mult, daca ti-a spus daca ai prieten etc. :* Bafta! :X
Dacă zici că a avut ceva probleme personale,ai putea să îl întrebi cum se simte,să îi arăți că îți pasă. Când îl mai vezi online,așteaptă și tu puțin,și dacă vezi că nu iese sau nu e idle și d-astea,scrie-i,nu-ți fie teamă,din câte ai zis tu aici,n-ar avea motive să vorbească urât cu tine. Și ce dacă nu ești populară? Asta chiar nu contează aici,de fapt nu contează deloc,indiferent de situație. Plus de asta,nu vezi că nici el nu pare să fie deranjat de problema asta? Ideea e că tu ești o fire mai rușinoasă,retrasă,nu? Hai măi,dacă îți place de el și lui de tine,fă-ți curaj și scrie-i, probabil așteaptă și el să fie căutat. Vă vedeți, și rezolvați voi.
Mda, acum m-am uitat și eu peste comentarii, după ce am scris aici un roman.
Surori pe viata! M-ai descris perfect Inafara de problema cu parul, dare, sincer, nu am idee de ce ai mai adaugat-o
Ceva sfaturi sunt, ca atunci cand intra pe Facebook, sa il saluti si abia dupa sa il intrebia daca e ocupat sau ceva de genul.
Insa el de ce nu s-ar interesa la scoala sa te vada in realitate? Iubirea pe net nu este niciodata adevarata de aceea trebuie NEAPARAT sa vorbiti 'face 2 face', cum zici tu
Poate stabiliti sa va vedeti intr-o pauza intr-un anumit loc sau asa ceva.
Scer ca te-am ajutat si Craciun fericit! :*
Nu esti ciudata, nu trebuie sa mergi in cluburi de la varsta asta, nu trebuie sa fumezi...si lista continua.Iar pentru relatii este prea devreme, mai asteapta.
Buna! O poveste foarte frumoasa, dupa parerea mea! Ai spus o poveste de. dragoste! Eu te inteleg perfect, pentru ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator, dar baiatul respectiv nu ma placea si intr-un final, l-am uitat.Momentan sunt singura.
Din cate mi-ai spus tu,esti cam trista si te gandesti numai la baiatul acela,ceea nu prea iti face bine.Tu ar trebui ca intr-o zi de scoala sa il bagi in seama cand il vezi pe hol,sa ii spui cine esti,si sa vorbiti! El te-a intrebat daca vrei sa fii cu el, DECI TE PLACE! Asa ca, pana incepe scoala mai e mult, si de aceea iti recomand sa astepti pana intra pe facebook si sa ii spui sa va intalniti in oras, sau sa ii ceri numarul de telefon.Nu trebuie sa iti fie frica ca il deranjezi sau ca nu te place,deoarece cu frica asta nu o sa poti comunica cu el! Asa ca, draga mea, CU CURAJ! Trebuie sa lupti pentru dragostea ta, si el te place, iar tu il placi.Intalniti-va,vorbiti,si apoi vei vedea ce fel de persoana e si daca merita(eu chiar cred ca este o persoana buna, si ca te merita, din cate mi-ai spus tu, fiindca e rabdator, bun si asa mai departe).
Sarbatori fericite!
Fara lupta nu poti invinge!, merita sa lupti pentru tot ce ti>ai propus si ce iti face bine.
Lucrurile bune vin dacă le aştepţi!
http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28
Craciun fericit!
Fii mai indrazneata fato.Meriti mult mai mult.Chiar daca esti frumoasa sau esti urata sufletul tau conteaza. Integreazate printre prietenele tale sau colegele de scoala ale tale.Prinde tupeu ca doar nu te uiti ce spun altii. Nu toata lumea e perfecta poate si tu ai defecte., si eu zic sa incerci sa vezi cum e prima oara si daca iti place poti merge mai departe. Si daca ti-am fost de folos nu te oblig sa-mi dai funda. Daca vrei vrei daca nu nu. Multa bafta iti urez. si eu zic sa incerci sa vezi cum e. O sa te integrezi mult mai mult.
Discuta cu el! Ce poti face mai mult? Lasa prostiile astea, cum ca nu iesi in cluburi, nu porti tocuri, etc. Conteaza? Sunt la fel ca tine. Arati ca te duce mintea, ca esti o persoana inteligenta cu care chiar poti vorbi. La ce-ti trebuie club, sau sa fi cea mai populara din scoala?
Mai intra in discutie cu el si incearca sa programezi o intalnire. Asa va puteti lamuri amandoi sentimentele.
Craciun fericit!
Va multumesc enorm de mult ca mi-ati dat sfaturi! :*
in legatura cu el.ce sa zic.
Miracolele de Craciun exista! Astazi am vorbit cu el si a zis ca ma place foarte mult, ca o sa aiba rabdare si o sa ne intalnim!
Va multumesc inca odata si Sarbatori fericite! >