anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa sune foarte ciudat nedumerirea mea.De la un timp incepusem sa devin buna in relati sentimentale chiar ajutam prieteni dar de ce nu ma pot ajuta pe mine?! ca sa zic asa...
nedumerirea mea ar fi urmatoarea:
Pana acum 4 zile am avut o relatie cu un baiat de la mine de la tara, am incheiat aceasta relatie dupa aproximativ 2 luni.Totul era ok, dar se pare ca mai avea pe altcineva...initial a fost un acord, dar se pare ca nu stiu ce nu i-a cazut lui bine si acum a cam rupt orice legatura chiar si amicala.Nu asta ar fi problema. eu am intampinat totul cu zambet si sunt ok.
Acum 2 zile 2 baieti de la mine de pe strada de la tara m-au intrebat daca vreau sa le fiu prietena, am zis NU categorit. Dar apoi acestia au zis ca alt baiat care este mai mic decat mine cu 2 ani ma place si etc.Eu atunci nu i-am crezut si nici nu voiam sa-i cred.Insa am ramas eu singura cu el pe banca, nici unul nu vorbea... apoi am vazut ca scrie un sms (era pentru mine) l-a sters si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui.Am ramas surprinsa, insa ieri nu stiu dc i-am zis ok accept. Faza este ca este dragut, vb frumos, este din zona de la mine in oras. Dar este mai mic decat mine cu 2 ani si va da-ti seama ca este si mai scund...Si nu stiu ce sa fac.
el chiar ma place mult se vede in privirea lui...si este un baiat super de treaba... dar ce sa fac? este ok sa stau cu cineva mai mic? el zice ca nu-i pasa de diferentele de varsta si inaltime
Ca sa va lamuresc si mai bine cu aceasta diferenta de varsta eu am 17 jumate, iar el 15 jumate (este fix 2 ani intre noi). va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi straight face:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu cred sa fie o problema neaparat varsta. Problema ta e ca esti nesigura. Stii ca ai gasit un baiat deosebit dar totusi te intrebi daca relatia asta are sens. Intr-un fel ti-e teama ca relatia asta va merge si vei avea parte de ceva frumos si apoi deodata se va destrama totul. Stii ca atunci ai suferi mult mai mult decat suferi acum ca te-ai despartit de fostul. E de inteles. Eu spun ca ai facut bine ca ai acceptat. Nu are ce sa fie rau. Incerci si vezi cat de bine va potriviti. Inaltimea si varsta sunt aspecte minore in acest caz. Nu ai fi singura fata care iese cu un baiat mai mic atat ca varsta cat si ca inaltime. Aveam o colega care era cu un baiat mult mai mic, vreo 10 centimetri diferenta cred intre ea si el. Dar asta a impiedicat ce simteau ei. S-au placut si au fost impreuna. Lumea e rautacioasa si mai vorbeste dar daca tu vei fi implinita in relatia aceasta fii sigura ca nu iti va pasa. Iti pasa de ce spun ceilalti atunci cand esti nesigura. Practic in astfel de momente cauti motive, cauti obstacole. Iti renegi singura fericirea. Incearca si vezi daca puteti avea o relatie de durata. Nu cauta motive si obstacole, in schimb cauta sa il cunosti mai bine si lasa-l si pe el sa te cunoasca. Doar fiind sinceri unul cu altul puteti vedea cu adevarat daca va potriviti. Eu am fost impreuna cu o fata care era cu 6 ani mai mare, eu aveam 19 si ea 25. Si asta nu a fost un impediment.

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai atata timp cat va placeti.totul e ok.nu conteaza varsta si inaltimea.desi e deranjant uneori.

| Adella92 a răspuns:

Andreea
sincer ceilalti 2 care m-au intrebat daca vreau sa le fiu prietena doar unul este de aceeasi varsta cu mine iar celalalt este tot mai mic tongue nu este chestia ca mi s-a pus pata pe el. dar ceilalti 2 chiar nu-mi plac deloc nici fizic nici moral tongue nu-s deloc pe placul meu.nu arata asa bine, sunt stresanti, insistenti si vorbesc chiar vulgar si urat.
Pe cand acesta.nu stiu nu ca mi s-a pus pata pe el, dar este mai diferit decat ceilalti...cum am mai zis e mai dragut si de obicei prefer baieti politicosi si care sa dea dovada de educatie.Nicio data nu am mers pe ideea ca daca este mai mic, de la tara sau mai stiu eu ce nu-i de nasul meu...intotdeauna am dat o mica sansa baietilor care m-au placut, dar desigur sa fie si draguti.
Faza este nu stiu ce-mi doresc.Sunt confuza...in plus i-am zis da dar ma intreb dc?!
intr-un fel cred ca mi-e teama de ce va zice lumea.nu stiu dc.De obicei nu ma iau dupa ce zic ceilalti. Dar totusi acum sunt confuza si nu stiu ce este mai bine de aceea am si cerut parerea aici
va mai astept parerile si raspunsurile big grin

| sallysirop a răspuns:

Baii, tu ce iti doresti? tu il placi?
dk pe tine nu te deranjeaza numai conteaza nimic, nici parerea celorlati, nimic... in momentul in care sunteti doar voi doi, ce simti?
gandeste-te la asta si da-i o sansa. toata lumea merita una... succes! si ai grija de tine :*

| happiness a răspuns:

Pai in mod normal as spune da ok diferentele chiar nu trebuie sa reprezinte niste piedici pentru viitoarea voatra relatie daca s`ar pune problema de asa ceva, dar totusi...asa cums si tu ai zis sunt atatia baieti care ar fi mult mai potriviti pentru tine si ca varsta si ca tot ce vrei u, si care sa tanjeasca dupa tine.si totusi intrebarea e chiar ti s`a pus pata rau de tot pe acest baietel sau pur si simplu erai intr-un moment de incertitudine.pentru ca ar trebui sa-ti dai singura rasp, daca are el ceva atat de extraordinar ce n`ai mai vazut la altu, sa fie matur desi e mic, sa fie frumos etc evident se merita sa mergi mai departe si sa treci peste diferente fara sa iti pese, dar daca baietelu it`s just a kid si la propriu si la figurat at nu se meritaa! sunt atatia super bunihappy

| andy01_5752 a răspuns:

Zic sa fi cu el. ehh 2 ani. dar totusi daca va placeti reciproc.de ce nu?