| Justleavingithere a întrebat:

Buna! O sa trec direct la subiect: vreau sa ma las de scoala in clasa Xa, din cauza depresiei si atacurilor de panica insuportabile. Cum se procedeaza si cum pot sa le spun parintilor? Am niste hobby-uri pe care le pot folosi in avantajul meu cand vine vorba de bani. Dar as dori si opinia voastra. Va rog fara raspunsuri proaste sau de batjocora. Multumesc!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Zi mai bine ca te-ai saturat de scoala.

| sierra1 a răspuns:

~vreau sa ma las de scoala in clasa Xa... fara raspunsuri proaste~

de fapt intenția ta e cea mai proastă alternativă. Mai mult ca sigur peste ani o să-ți muști degetele, de supărărare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depresia și atacurile de panică se pot vindeca. La terminarea clasei a 10-a, care este legal obligatorie, poți să faci asta. La părinți le spui direct.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Du-te la psiholog sau vorbește cu părinții și prietenii apropiați (dacă ai). Nu e bine să te lași de școală în a X-a. Sunt oameni cu facultate care abia-și găsesc loc de muncă, tu cu 10 clase crezi că vei avea mai mult noroc?

| Bazzed a răspuns:

Or sa te cam mănânce câinii, dar cum vrei

| Ree07189 a răspuns:

Eu te sfătuiesc sa mergi la școală e importanta

| Iuliu2005 a răspuns:

Pai trebuie sa mergi cu părinții la secretariat și ei te pot retrage de la școală. Dacă după aceea vrei sa continui studiile sa știi ca poți doar la seral