anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va zic despre o problema de-a mea pe care cred ca ati mai intalnit-o la multe fete.Nu ma simt bine in pielea mea, ma simt urata si de aceea nu ma pot integra in grupuri.La scoala fetele rad de mine fiindca incerc sa invat cat mai bine si sa iau note bune fiindca vreau sa imi asigur un viitor.Ele imi spun ca sunt o tocilara sau soarece de bibleoteca.Eu incerc sa le ignor dau in sufletul meu ma deranjeaza...

Parul meu e foarte cret si cand in desprind sta ceva de genul unei coame de leu...sta in toate partile, nu are nici o forma si nici culoare nu prea imi place.Tot colegele de la scoala rad de mine si mi-au pus si porecla"Puddle". Fiindca sunt mai slaba, urechile mele stau putin mai departate de cap si de aceea am mai primit o porecla :Elefantica.

De fiecare data cand ma uit pe fb la pozele fetelor pe care le am in lista ma gandesc cat de norocoase sunt fiindca eu nu le descopar nici un defect si sunt foarte frumoase.Si eu as vrea dar...

Cand imi place de un baiat incerc deseori sa il evit pentru ca imi e frica sa nu il deranjez sau sa creada despre mine ca sunt o ratata.

Nu am asa multi bani si de aceea nu pot cheltui asa multi pe haine,deci nu prea am haine la moda, chiar daca as vrea...

Cand ma uit in oglinda nu vad nimic altceva decat un par urat, cret si in toate directiile, niste urechi departate de cap si un nas de mos craciun.Mama imi zice ca totul e doar in mintea mea si ca sunt chiar frumoasa dar cred ca zice asta fiindca e mama si nu poate sa ma jigneasca.Pana si verisoara mea imi zice ca sunt naspa sad.

Răspuns Câştigător
| lisa21m a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa te mai vezi urata pentru ca poate devenii o obsesie mintala si sa ai de suferit, in legatura cu scoala faci foarte bine sa inveti pentru ca, cum ai zis si tu. ai mare nevoie in viitor, lasa-i pe restul sa comenteze, tu trebuie sa te gandesti la tine! In legatura cu defectele corpului tau, trebuie sa intelegi ca nu toti suntem perfecti, si colegele tale sau prietenii tai daca chiar iti sunt prieteni te apreciaza pentru cum esti ca persoana, nu pentru aspectul fizic! Tu observi la tine numai defecte, dar gandeste-te si la calitatile pe care le ai, te va ajuta mult! In legatura cu parul, poti folosi placa, il poti vopsii cum iti place tie, il poti lega in multe feluri si cu diferite creme si porcarii sa ti`l aranjezi cum vrei tu, doar ca pierzi mult timp! In legatura cu baietii, incearca sa alegi ce`i mai bun, si sa incerci sa vorbesti cu baiatul care iti place si sa ajungeti la o intelegere, poate si o relatie. In legatura cu moda, e criza fatooo! Nu mai spune ca esti naspa, incepe usor usor sa te placi tu, cand te vei simtii bine in pielea ta, vei fi placuta de toata lumea!

9 răspunsuri:
| TheBlackCrystal a răspuns:

Va multumesc tuturor! Aveti dreptate, o sa incerc sa va urmez sfaturile si poate va fi altfel.Multumesc!

| ℓαυяα a răspuns:

Nu mai asculta ce zic ceilalti, lumea e rea oh go on iar majoritatea nu au ce face si spun numai prostii. si fetele alea de pe fb au si ele defectele lor, nimeni nu e perfect, dar asta nu inseamna sa ne batem joc de cei de langa noi.

stai linistita, nu te mai supara, ca mereu se gaseste cineva sa comenteze, ti-am zis, asa e lumea happy. ignora-i si nu uita ca nimeni nu e perfect si fiecare e frumos in felul lui :*

| ir3al a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare persoana trece prin astfel de momente macar o data in viata.Momente in care te dispretuiesti pe tine insuti.Chiar si eu am patit-o. Ceea ce trebuie sa faci este sa reincapeti increderea in tine.NIMENI NU ESTE PERFECT.toata lumea are defecte, cat despre parul cret, pe care eu nu il consider defect, cauta metode prin care sa il pui in valoare.Si eu am parul putin cret sa stii, laughing si uneori imi face probleme.NU MAI ASCULA DE COPII RAI, mereu vor exista astfel de oameni si nu trebuie sa le dai satisfactie, prefa-te ca nu'ti pasa.NU MAI ACCEPTA SA FI JIGNITA, cat despre fetele de pe fb, nimeni nu ar posta o poza in care arati naspa, nu?

Eu sunt sigura ca tu esti o fata frumoasa si speciala, incearca numai sa iti recapeti increderea in tine, ia mai multa atitudine, nu mai accepta sa fi jignita, si invata sa te pui in valoare.SI inca ceva:Fii cat mai naturala, un baiat apreciaza mai mult o fata sincera, cuminte, naturala chiar daca este uratica, Desi fiecare om este frumos atunci cand stie sa se puna in valoare, decat o pitipoanca de asta laughing cu fite si gesturi de om ratat

Parerea mea este ca : trebuie sa ai incredere in tine, sa nu iti pese de nimic, si sa inveti sa te pui in valoare, dar mai ales, ATITUDINE, ai grija de tine si nu uita ca fiecare femeie este frumoasa, si tu esti, trebuie doar sa descoperi asta! Bafta

| DarthRevan a răspuns:

Salut ai Facebook? happy si eu am aceiasi problema cu integrarea, dar la mine e ca eu am un caracter mai diferit si ei sunt niste idioti... caracterul lor e de toata jena.

| A2895 a răspuns:

Hey, capul sus! Nu trebuie sa fii la moda ca sa fii frumoasa si nici nu trebuie sa cheltui o groaza ca sa arati bine. Parul il poti aranja in multe feluri, si chiar foarte usor, fa doar o cautare pe net si vei fi uimita de cate poti face cu un par cret.
Cat despre colege tale... stii vorba aia "screw them!". Ce daca esti o tociala? S i eu am note bune si daca cineva imi spuna ca sunt tocilara o iau ca pe un compliment, mai ales ca vine de la niste persoane pe fruntea carora scrie ca nu au niciun fel de viitor.
Preocupa-te de scoala si ai incredere in tine si in ceea ce poti face. Lumea va incerca mereu sa te traga in jos. Nu-i lasa!

| Konan13 a răspuns:

Ti-o zic tie si o voi zice si altor fete:,, Sa plangi pentru asa ceva! Nu te rog, ridica capul sus Printeso! Iti cade coroana." happy

| Casandra88 a răspuns:

Hei nu mai te gandi ca esti urata...fiecare fata e frumoasa in felul ei si ar trebui sa te simti mandra decat ofensata ca esti desteapta si inveti bine...nu te lua dupa celelalte fete din preajma ta..Sa sti ca nu hainele sau mai stiu eu ce sunt doar o eticheta..cu ani o sa vezi ca frumusetea e trecatoare si conteaza cea ai inautru..Incearca sa-ti gasesti prieteni care sa te placa pentru cea ce esti tu nu pentru ce esti la exterior. daca vrei mai multe sfaturi imi poti lasa un msj si te voi ajuta cu placere.Te puphappy

| Strunfi a răspuns:

Nu le baga in seama, sfatu meu e cam nebunesc dar daca vrei sa il asculti ciuleste ochii la ce iti sciu:strange niste bani in jur de vreo 5, 6 milioane si du-te la un salon de cosmetica si ia-ti si niste haine dar fara sa stie nimeni, iar cand mergi la scoala sa faci cunva sa intri ultima in clasa sa ii sochezi pe toti.

| ReLaKzZz a răspuns:

Salut. Deci,in primul si in primul rand fiecare om este frumos in felul lui,asta trebuie tu sa tii minte si in al doilea rand... Daca chiar nu iti convine aspectul tau exterior,nu lasa ca totul sa vina de la sine sau sa iti pice ceva din cer caci nu se va intamplahappy TU ca fata trebuie sa te intretii. Ziceai ceva de parul tau care cica e cret si sta in toate directiile,pai asta iti este ceva minor,nu trebuie sa iti fie asta un stres. Ia incearca si cumpara-ti eventual sa iti imprumuti o placa de intins parul,de preferinta Remington ca sa nu iti arda parul sau mai stiu eu ce. Intinde-ti bine parul si mai joaca-te putin cu placa si cu parul dupa cum te taie capul... Ba iti mai faci la breton cate o bucla,ceva,orice. Apoi incearca sa te imbraci cat mai ok,adica daca esti mai slabuta ti-as recomanda stilul sport. Eventual niste blugi mai larguti, cu sau fara craci dar mai bine cu craci dintr-aia mai mari, un tricoas, ceva. Orice e in plus fata de ce aveai/faceai inainte si ai sa vezi ca pe parcurs lumea va constata diferenta si te va categoriza altcumva, iar atunci tu vei hotara cum esti mai placuta si cum te simti mai bine si in functie de ce vei alege asa trebuie sa continui deoarece inseamna ca asa e cel mai bine pentru tine! happy Bafta!