Pai eu cred ca sunt singurul care cred cele spuse de tine sh vreau sa spun ca nu e nimic ciudat dar daca va este frica mai bine sa nu va duceti acolo pentru ca cine stie ce o sa se intample.la mine in oras exista un bloc in care nu se poate locui tocmai din cauza acestor spirite iar stapanul la lasat la pret de nimic pentru al vinde sh nimeni nu il cumpara! fundaaaaaaaaa:*
Dragosh mersi pentru sustinere dar vreau sa stiu de ce tocmai cmbp le vede si le aude si noi nu...
Nu cred ca erau slujitori ai raiului pentru ca strigau "anatas"...si diavolii vorbesc invers...iar invers citeste si tu
Nu stiu ce sa zic, poate exista, dar cum mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva imi este foarte greu sa cred.
Esti sigura karry? prima data nici eu nu credeam dar mi s-a intamplat ceva ciudat iar de atunci am inceput sa ma documentez sh am aflat ca sunt spiritele oamenilor care au fost slujitori raului
Deoarece aia care le este frica le vede sh le aude ...ps:eu nu am vazut o fantoma dar mi s-a intamplat ceva ciudat sh cred in fantome:funda:XX
Andrei67y5 întreabă: