| maad08 a întrebat:

straight face
O singura data am facut si eu o greseala in viata mea si acum platesc pentru. ea sad. in urma cu cateva zile eu si prietenul meu am facut sex[ eu fiind virgina, la fel si el]. In urma cu cateva zile am observat ca imi creste burtica foarte mult crying, si sunt sigura ca e din kauza sexului... niciodata nu am avut probleme cu silueta, mananc foarte putin si chiar daca mananc mult tot nu ma ingras. Aveam in talie 60, acum in doar cateva zile am 67. Stiti cumva cum pot sa scap de burta. facand sport sua ceva? Mentionez ca am DOAR 16 ani broken heart. dau fundita straight face. mersi muult

Răspuns Câştigător
| Shake a răspuns:

1. fa un test de sarcina
2. daca esti insarcnata, gandeste-te cum sa ii spui prietenului tau si mai ales parintilor
daca nu esti insarcinata, fa sportbig grin

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cresterea burtii nu are absolut nici o legatira cu sexul. Poate doar esti balonata, din cauza ca esti prea mica pentru activitate sexuala, organismul s-a simtit agresat si si-a incetinit functiile, mai ales cele din abdomen (reactie de aparare).
Oricum, ginecologul pe care il vei cosnulta in curand (in prima luna de la inceperea vietii sexuale), iti va confirma ca nu sexul in sine a dus la marirea burtii.

| paramore a răspuns:

Ehe, ti-a venit pofta de mancare, nu e nimic grav... fa mai mult sport si mananca sanatos si gata

| DeeVee a răspuns:

Asta nu se poate numi chiar o greseala laughing) zi merci ca nu ai ramas insarcinata tongue ...pai in legatura cu slabitul: fara anticonceptionale, putina gimnastica in fiecare zi, mai putina paine si cam atat tongue

| foxi a răspuns:

Hai sa fim seriosi, in cateva zile ti-a crescut burta! Ce faci cu noi.scoala de soferi?

| CristiCryssu a răspuns:

Daca ai facut sex este imposibil sa te ingrasi din alte cauze decat sarcina, dar sarcina decurge mult mai lent si burta ar creste de asemenea mai lent, dupa parerea mea nu din cauza sexului ti-a crescut burta, probabil alte motive, te sfaruiesc sa consulti un doctor si sa folosesti metode contraceptivehappy

| maad08 explică:

Ms :d de sfaturi
mi-a scazut la lco burtalaughing a doua zi
probabil eram balonata tongue