Parerea mea este sa-i spui ce te doare. Comunicarea este importanta. sa-i spui si lui asta. Dupa ce mai discuti cu el o sa-ti dai seama cam ce vrea. Trebuie sa fii foarte atenta la ce spune si sa incerci sa-l tragi de limba. Apoi, mai vorbim.
Da dar crede-ma nu prea sunt genul de persoana care sa lase mereu de la ea, sunt cam orgolioasa si oricum ultima oara cand am vorbit cu el nici nu mi-a raspuns
Pai, atunci lasa-l. Daca nu raspunde inseamna ca-i altceva. Nu ti-a facut nici o propunere mai "deosebita" si l-ai refuzat?
Pai noi vacanta asta spre exemplu care a tinut 2 saptamani, nu ne-am intalnit decat de 3 ori , ba da mi-a mai facut propuneri de vreo 3 ori dar atunci vroia sa ies cu el si cu prietenii lui si l-am refuzat si oricum propunerile astea au fost la inceput nu acum.
Nu stiu ce sa zic. Nu vreau sa trag o concluzie pripita dar mi-e ca el avrut sex nu dragoste si nu i-a reusit. Ai grija!
Ah nu, nu e genul asta de baiat, ba chiar e cam prea cuminte
Are dreptate Mona. E complicata treaba. Numai ca invitatul intr-un grup numai de baieti nu-mi pare treaba buna.
Da dar asta s-a intamplat la inceput, dupa care m-am intalnit cu el doar noi 2 de cateva ori si da ai dreptate, chiar e complicata treaba
Posibil sa te insele, si probabil prin indiferenta vrea sa iti demonstreze ca nu te mai iubeste!
Incearca si tu sa il respingi usor-usor. Daca nu va reveniti, inseamna ca ati revenit la statulul de simpli colegi (u know what i mean)!
P.S.: El are note mici si tu mari?
Mai vorbeste cu altcineva in clasa?
misauratcuviata întreabă: