Ai dreptate! eu incerc sa evit lumea cat se poate de mult pentru ca nu vreau sa devin si eu ca ei, n-am puterea sa-i schimb in bine pe totii, dar cat reusesc o fac!
Uneori cea mai buna solutie este un prieten virtual. caruia sa ii spui tot ce simti. Apropindu-te de o persoana pe care nu o cunosti personal, vei simti nevoia sa ii spui tot ce ai pe suflet. Sunt sigura ca ai multe pers in jurul tau care te sustin:*
Prietenii adevarati nu exista...Mereu te mai barfesc si ei. Familia...In familie trebuie sa ai cea mai mare incredere ba ca te certi cu ei ba ca te pedepsesc. Toti sunt parinti, crezi ca le e ok sa isi vada copiii suferind? Gandeste-te si tu cum e sa fii parinte..Atatea chestii pe cap
Oamenii nu sunt perfecti.Fiecare are parti bune si parti rele.Incearca sa vezi si partea plina a paharului din fiecare situatie.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!