Draguta mea, in primul rand nu te stresa din cauza asta. Nu cred ca e prea bine alegerea depresiei. Totusi exista multi oameni asemenea tie, care preferea linistea, care au mereu ceva care nu se potrivese cu restul, insa asta nu trebuie sa te ingrijoreze.
Sunt absolut sigura ca vei intalni si persoane asemenea tie iar atunci o sa vrei sa te deschizi catre lume.
P.S Iti spun din propria experienta. Stai linistita, inca imi mai pastrez din firea conservatoare. Uneori ma ajuta extrem de mult.
Da,mai exista si astfel de cazuri, destul de rare (uni vor sa scape de singuratate ) dar daca tu preferi asta e Ok, nu e nimic grav, trebuie doar sa te simti tu bine
Buna! Te inseli exista multe persoane de felul acesta. De curand am descoperit ca uneori e mai bine sa iesi din cercul tau de siguranta si sa interactionezi cu oamenii, sa iti deschizi inima.Fiecare om trebuie sa primeasca iubire.Chiar daca nu o primesti acum, sigur o sa primesti candva.Singuratatea e o haina grea dar poate fi suportabila daca ai cu cine sa o imparti( vorbesc de acel cineva care iti face inima sa zburde). Take care!
Eu nu cred fiecare isi are jummatatea undeva in lumea asta mare trebuie doar sa deschizi ochi si sa fi mai optimista traiesteti viata "like a boss"
Andrei67y5 întreabă: