| Andrei101010 a întrebat:

Ofer funda! Acum 2 ani am avut probleme cu alergiile.Mi s-a zis ca am sanse sa fac astm.Am urmat tratamentul. Dupa un an nu l-am mai luat.Am ajuns in alta tara straina si nu gaseam axel tratament aici.Si nici nu pot pleca asa de capul meu in Romania.Am doar 1 luna concediu pe an.Si ala 2 saptani o data 2 saptamani inca o data.Si trebuie sa merg sa fac si botezul copilului anul acesta.Asa ca nu stii cum sa ma impart.Iar de cateva luni stranut foarte des, am nasul rosu si cand imi suflu nasul vad nu mai sange pe servetel.Si asta mereu.Stranut atat de tare si puternic ca am impresia ca mai am putin si imi scuip plamanii.Nu pot merge la un control aici.Ori mi se va zice ca nu am nimic ori mi se da paracetamol.Am patit.Chiar nu stiu ce sa fac.

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Nu poate sa iti trimita nimeni tratamentul?
Medicul ce iti recomandase nu iti poate face o reteta si sa o dea unei rude si sa iti trimita?
Nu e bine ca l-ai intrerupt ca uite prin ce treci...
Sanatate!

| Andrei101010 explică (pentru alina2k18):

Medicamentele se dau doar cu reteta.Si medicul vrea sa vin eu in persoana.Ca vrea sa imi faca si un control sa vada daca s-a inrautatit ceva.

| alina2k18 a răspuns (pentru Andrei101010):

Cum a zis Namaparissia mai sus, sanatatea pe primul loc, ca daca se inrautateste ce ai tu o sa vezi ca iti faci timp...
Incearca sa ajungi la medic.

| Namaparissia a răspuns:

Nu stii ce sa faci? Nu stii cum sa te imparti? Nici nu ar trebui sa te gandesti la restul lucrurilor...sanatatea e pe primul loc