Facebook=brainwash. Facebook=falsitate. Facebook=incultura. Ce vrei mai mult? Lasa facebook-ul in pace, ca se duce lumea de rapa de la inventarea lui.
Nu imita pe nimeni. Nimanui nu ii plac copiatorii, iti trebuie un stil unic, sa iti reflecte personalitatea.
Te-as sfatui sa nu iti pese ce cred altii despre tine, ca doar nu ei iti pun mancarea in farfurie? Tu stii cine esti, tu stii in ce crezi, stii ce e important pentru tine, ce te reprezinta. Originalitatea e mult mai apreciata decat faptul de a fi la fel ca toata lumea. Observ ca esti foarte interesata sa ai multi prieteni, sa fii populara. De ce? E mai bine sa ai putini prieteni, dar adevarati, decat foarte multi care sa te urasca pe la spate.
Daca insisti sa ai multi prieteni, nu sta degeaba sa astepti sa te invite ei. Preia tu initiativa.
Oricum, nu trebuie sa te sperii, ca ai toata viata inainte ca sa iti faci prieteni. Ai grija doar, sa nu iti pui inima pe tava, vorbiti chestii marunte, spune-le lucruri importante doar cand ai incredere deplina in ei.
Raspuns pentru ceilalti: Mama si tata intr-adevar sunt prieteni buni dar nu cred ca e ok sa vb cu mama si tata ce vb cu prietenii. Nu mai avea pretentia ca cineva sa stie lb romana intr-o lume plina de facebook
iar cat despre tine totul tine de atitudine: incearca sa iesi in evidenta cu ceva pozitiv, incearca sa bagi tu lumea in seama, cheama, invita. De ce nu vb cu colegii sa va strangeti toti la tine acasa la un film, pocorn si cola? fii si tu primul/ prima care trage ultimul film cu XYZ in rol principal si organizeaza ceva. Da un mic party sambata seara sau propune o iesire la suc. daca stai asa nu rezolvi nimic. ia tu initiativa. incepe cu ceva usor si nu te descuraja daca nu primesti raspunsuri pozitive din prima. de ce? pentru ca ai stat pitita atat timp si brusc vii cu initiative. iar la liceu incearca sa faci glume, sa iesi in evidenta sa saluti pe toata lumea sa razi. ai sa vezi ce oameni ai sa atragi. succes
Si daca lumea e FB inseamna ca trebuie sa acceptam prostia si vocabularele slabe? Nici eu nu citesc carti ca 80% din noua generatie dar pentru asta incerc sa vorbesc corect... Am tot dreptul sa am pretentia asta. Si sincer parinti chiar sunt cei carora le poti spune cele mai multe lucruri... mie mai mult mi se pare ca nu poti sa vorbesti cu prietenii ce poti vorbii cu parintii, in sfarsit provenim din medii diferite si e fiecare cu propria lui opinie dar sincer parinti sunt singurii prieteni ce stiu sa tina un secret cum trebuie, chiar daca fiind dintr-o alta generatie si au traind alte timpuri, poate, nu au cele mai bune sfaturi din lume dar pot fi folositoare. Pace!
Nu ai incredere in tine. Poti si de una singura.Fa o schimbare.schimba ti lookul.atitudinea.comportamentul[in bine! ] sa nu te faci rea sau nesuferita. si incearca sa nu le dai satisfactie celor care nu te baga in seama.iesi de una singura la suc...la pizza...sau invita o fata care te intelegi bine macar putin.dar nu uita de increderea in sine.e cea mai importanta! si am vazut ca tu, ai nevoie de aceasta incredere!
Pai... In primul rand, daca nu prea ai prieteni, nu sta asa. Nu astepta sa te invite cineva, invita tu. Invita-le pe fetele cu care stai in pauze.Nu ai cum sa e imprietenesti cu cineva asa pur si simplu. Incearca sa vezi ce au acele fete si tu nu. Daca stai in casa si te uiti pe fb nu realizezi mare lucru. Cheama pe cineva, iesiti la o cafea, la un suc, in parc. Incerca sa cunosti mai multa lume. Sper sa reusesti! Succes!
In primul rand invata mai mult la limba si literatura romana. In al 2-lea rand daca vrei un prieten adevarat iti pot recomanda 2. Mama si Tata. Sunt sigur ca acum ti se pare ca sunt foarte neintelegatori si si asa dar o sa vezi ca orice parinte e de treaba in felul lui si tot timpul va fi acolo cand ai ceva pe suflet sau ai nevoie de un sfat. In al 3-lea rand stai linistita ca la liceu nu o sa fie nimeni pe grupe pentru ca majoritatea grupelor sunt facute intre colegii de clasa care o sa se desparata mergand la diferite profile. Si din ce am observat in modul tau de exprimare nu ai precizat conditia ta fizica, incercand sa omiti asta :-> daca esti putin plinuta apuca-te de sala (Nu de forta)... si baga seara alergari la greu, orice baiat moare dupa niste picioare si un abdomen frumos. Iar daca nu asta e cazul te sfatuiesc sa atragi atentia prin anumite fapte DE BUN GUST, si i-a foarte mult in considerare faptul ca esti fata si nu iti permiti sa injuri :-> doar incearca sa te imbraci mai diferite (si nu EMO su PUNK sau HIP-HOP - Genurile astea de obicei resping oamenii sau atrag doar persoane de acelasi gen ceea cenu iti recomand...)Si daca vrei sa iti gasesti un BFF evita baietii, astfel de relatii sunt imposibile, nu exista asa ceva fara interes fie ca e din partea baiatului fie ca e din partea fetei, in rest ce sa zic, profita de o situatie in care esti singura acasa si cheama vreo 2 fete la tine acasa la un film, grija ce alegi. Un film la care sa va simtiti bine.
Pe facebook poti sa-ti faci prieteni sa vb cu ei nu sa iesi cu ei Cum sa iesi cu cineva necunoscut? Stai linistit(a) o sa ai prieteni - ai putina rabdare - nu dispera
Ba frate cel mai bine e sa fi tu insuti ai incredere in mine si sa iti vezi de treaba si o sa iti castigi respectu cat timp vei fi original asa ca Fi tu insati
Daca vezi ca nu te cauta nimeni incearca sa ii contactezi tu pe ei,sa ii inviti la un suc,in parc,la un concert,un meci,patinoar, film, etc si iesind cu ei prin oras sau in alte anturaje, grupuri cunoscute de ei vei cunoaste oameni noi din care iti vei alege alti prieteni, apoi iesi si cu ei, si vei cunoaste la fel altii si altii si altii...important este sa stii ce fel de oameni sa iti alegi ca prieteni si nu neaparat pe cei care sunt mai populari sau mai frumosi sau...ci pe cei cu care esti compatibila te intelegi bine; si nu este important sa ai multi "prieteni", important este sa ai cativa care sa fie alaturi de tine cand ai nevoie si cu care sa te intelegi bine, sa te asculte cand ai probleme si pe care te poti baza, restul sunt cunostinte.succes