| Bellinda99 a întrebat:

Offff maine incepe scoalacryingcrying... Offf ce-as da sa mai fie vacanta.cryingcrying.Voi cum va simtiti stiind ca maine incepe scoala?sadcryingsad....Sunteti fericiti nuh?laughinglaughing

13 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Bai,daca asta e pretul de platit pentru 2 luni si ceva de pace si relax, asta e.
Ce atata plangaceala, nu o sa murim laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Buna!
Nici eu nu iubesc foarte mult scoala! Dar de ce sa ma plang?
Pana la urma la scoala /gradinita am legat primele prieteni.La scoala imi intalnesc cei mai multi dintre prieteni.La scoala invatam sa scriem, citim, sa vorbim corect...
In pauze ne distram si multe altele. Avem si destula vacanta. Nu te/va mai plangeti.

| Bellinda99 explică (pentru SimonaNicoletaღ):

Da bine zis....Stiu ca la scoala si gradi am legat primele prietenii.Si pentru mine singurul motiv pentru care imi place scoala ii prietenii.Da ii adevarat ca nu trebuie sa ne plangem atatatongue doar ca ii clar ca ii de 10000000 de ori mai bine in vacanta decat la scoala unde dam teste teze exmane teme multe ..etctongue

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru Bellinda99):

Ai si tu dreptate, toti avem dreptate. Eu ma bucur ca o sa incep scoala, doar pentru ca imi vad prietenii.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Fericiti, zici? laughing
C*c*m-as pe ea de scoala.
Gandu` cel mai groaznic e ca trebuie sa ma scol iar la 6:20 rolling eyes.

| Bellinda99 explică (pentru Sἶrenἶa):

Uuuu..Naspasadsad...Eu ma trezesc la 7 si tot greu milaughing.cryingcrying...Si da pai eu sunt ff "fericita"laughing

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru Bellinda99):

laughing

| Bellinda99 explică (pentru Sἶrenἶa):

Mai bine zis as fi foarte fericita daca am mai avea inca vreo 2 saptamani vacanta!laughing...Atunci aia da fericire.laughing

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Sunt cea mai fericita...am toata saptamana cate 2 examene pe zi.crying(((

| AnaMariaG a răspuns:

Da, sunt in extaz straight face hhaha. In cateva zile am teza la fizica si nu stiu nimic, cat de tare. O si trebuia sa rup caietele de biologie vacanta asta. Super... Abia astept, o sa fie nemaipomenit. straight face ha. ha

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru AnaMariaG):

Super naspa pentru tine. Pai trebuia sa inveti, stiu ca a fost vacanta, si ca nimanui nu ii ardea de invatat, si nu te acuz sau altceva. Dar asta-i viata. Uneori e soare si e totu` minunat, iar alteori e ploaie si vant...

| AnaMariaG a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Nu ma plangeam. Doar imi manifestam entuziasmul pentru ziua de maine.

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru AnaMariaG):

Tot aia.winking

Întrebări similare