Bai,daca asta e pretul de platit pentru 2 luni si ceva de pace si relax, asta e.
Ce atata plangaceala, nu o sa murim
Buna!
Nici eu nu iubesc foarte mult scoala! Dar de ce sa ma plang?
Pana la urma la scoala /gradinita am legat primele prieteni.La scoala imi intalnesc cei mai multi dintre prieteni.La scoala invatam sa scriem, citim, sa vorbim corect...
In pauze ne distram si multe altele. Avem si destula vacanta. Nu te/va mai plangeti.
Da bine zis....Stiu ca la scoala si gradi am legat primele prietenii.Si pentru mine singurul motiv pentru care imi place scoala ii prietenii.Da ii adevarat ca nu trebuie sa ne plangem atata doar ca ii clar ca ii de 10000000 de ori mai bine in vacanta decat la scoala unde dam teste teze exmane teme multe ..etc
Ai si tu dreptate, toti avem dreptate. Eu ma bucur ca o sa incep scoala, doar pentru ca imi vad prietenii.
Fericiti, zici?
C*c*m-as pe ea de scoala.
Gandu` cel mai groaznic e ca trebuie sa ma scol iar la 6:20 .
Uuuu..Naspa...Eu ma trezesc la 7 si tot greu mi....Si da pai eu sunt ff "fericita"
Mai bine zis as fi foarte fericita daca am mai avea inca vreo 2 saptamani vacanta!...Atunci aia da fericire.
Da, sunt in extaz hhaha. In cateva zile am teza la fizica si nu stiu nimic, cat de tare. O si trebuia sa rup caietele de biologie vacanta asta. Super... Abia astept, o sa fie nemaipomenit. ha. ha
Super naspa pentru tine. Pai trebuia sa inveti, stiu ca a fost vacanta, si ca nimanui nu ii ardea de invatat, si nu te acuz sau altceva. Dar asta-i viata. Uneori e soare si e totu` minunat, iar alteori e ploaie si vant...
Nu ma plangeam. Doar imi manifestam entuziasmul pentru ziua de maine.
Tot aia.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: