| Elial a întrebat:

oimaine plec la tara si nu am ce face acolo ca stu o saptamana. a.
Dau funda celor care imi spun cele mai bune idei!

Răspuns Câştigător
| Narsha a răspuns:

Cea mai buna solutie daca iti place cititul e sa-ti iei cartile tale favorite cu tine sau daca nu cartea pe care vroiai so citesti de mult timp.

Poti sa incerci sa creezi ceva, un text, o poezie sau sa pictezi/desenezi ceva.Incearca sa scrii un cantec in engleza. Ia-ti un radio(e foarte folositor, crede-ma)

Gaseste-ti un loc in gradina, amenajeaza-l frumos(o patura, un radio, cel mai preferabil sub un copac)

Ia-ti o minge, chiar daca esti singura e buna cand te plictisesti(una mica, de tenis)Ia-ti jurnalul, sau incearca sa aranjezi albumul foto din nou...

Sunt atatea lucruri pe care le poti face! Timpul liber nu inseamna doar calculator si tv! Eu iti propun in special ideea sa-ti ameajezi un loc al tau, sa-ti aduci o patura un radio si ce iti mai trece prin minte.Sau mai bine, incearca sa construiesti un leagan agatat de un copac.

Sper ca te-am ajutat, fundita?

Am pus raspunsul meu si la cealalta intrebare ca astahappy

4 răspunsuri:
| napolitana_4529 a răspuns:

Te duci cu caruta laughing) Vorbesti la telefon cu prietenii ( eu vorbesc cam 1h juma cu o persoana happy Eu am pc in sat si TV, dar am si activitate ( Calaresc si trag cu arcu sau cu prastia )

| bunny_8079 a răspuns:

In ce tara pleci? pai incearca sa-ti faci prieteni, sa vizitezi ce e de vizitat normal big grin... poze.laughingnu stiu. nu ai sa te plictisesti sigur happy

| MillyMarinelaFlorin a răspuns:

Muncesti te joci pe acolo ce vrei chiar tu funda da nu te superri tu?

| foxi a răspuns:

Mult sex!