| LoliTa_7237 a întrebat:

Buna,

oky deci am un ss corby(telefon)asam si vreau sa trimit o melodie la o pers.nu mgstraight facesi imi zice ca trebuie sa sterg asociatul. ca cica am mai trimis acelei persstraight facesi nu mai mg sa trim nimica...
ps. faza e ca am vrut sa trim o melodie la un baiat si scria ca trebuie sa sterg asociatul...si nu mai stiu eu cerolling on the floor)asam si nu i-am mai trimis nmca acelei pers...si asa mi-se intampla mereeeulaughing
asa a 2 problema.
am un cititor de card care nu imi mai merge.straight facelaughingdeci.
mie mereu imi aparea pe ecran(pe calculator)daca vreau sa intru la foldere etc si acum nu imi mai aratastraight face da si am intrat si in computer si nu mai imi arata ca am cititorul bagatstraight faceoare imi mai merge?
mda scuze categoriarolling on the floor)
PS. dau fundabig grinchiar daca imi rezolv o singura problemarolling on the floor)
dar totusi va roog sa ma ajutatibig grin

2 răspunsuri:
| Daniel123 a răspuns:

Deci nu stiu decat aia cu bluetooth. Te duci la bluetooth -> activezi->atingi un dispozitiv->dai in in jos->stergere->multiple->alegi de acolo si gata problema rezolvata

| 5SOS a răspuns:

Pai poate ai preea multi oameni cu care esti asociat si trebuie sa stergi mai multi dintre ei sau2.sterge acell asociat si conecteazate la el din nou.Mie mi s-a intamplat asta si asa am facut ca si eu am corby.Dai funda?