Grea intrebare insa ca baiat mereu am mers pe principul fete mai sunt dar prieteni nu gasesti oriunde.Eu unul am fratii mei si chiar a fost o problema in clasa. a-VIII-a cand si eu si un prieten de-al meu chiar cel mai bun am pus ochii pe aceeasi fata si pana la urma am renuntat amadoi dandu-ne seama ca nu merita. Deci merg pe Prietenie.
Nu uita un prieten bun il ai toata viata o relatia dureaza cateva luni maxim cativa ani.
In mod cert, prietenia. Consider ca o prietenie (presupunand ca este o prietenie in adevaratul sens al cuvantului, una reala) are o importanta mult mai semnificativa decat dragostea, cel putin in viziunea mea.
Daca chiar iubesti pe cineva cu adevarat ai alege dragoste, iar daca nu iubesti cu adevarat ai alege prieteni.
Ambele sunt importante dar cred ca "dragostea" deoarece marea majoritate a "prietenilor" sunt falsi iar cand o sa ai probleme nu cred ca o sa iti sara vreun prieten in ajutor; in schimb iubitul tau daca o sa tina la tine o sa faca tot posibilul pentru a te ajuta!
Buna! Asta doar depinde de ce prieteni ai parte sau de ce partener ai parte.Nu e bine sa lasi o prietenie de ani buni pe oricine, dar nu e bine sa lasi o dragoste pe o prietenie falsa.Asculta-ti inima!
Enigmă întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: