| Roxana110824 a întrebat:

Bunahappy Pai a inceput asa un baiat care este mai mic cu o luna ca mine si cu o clasa mai mic mi-a spus ca ma place. Prima data nu l-am bagat in seama, pana m-a bagat in lista, am inceput sa vb mult pe mess si la scoala, ne cerem pareri.adica suntem foarte apropiati si nu stiu ce simt adica intr-o zi parca il plac a doua zi ma razgandesc. dupa iar il plac. spuneti-mi ce sa fac? [funda love struck]

Răspuns Câştigător
| BBHAndrei a răspuns:

Pai sincer. si eu sunt in aceeasi situtie ca tine numai ca ea e fata si eu sunt baiatul fix in aceeasi situatiehappy. Pai sfatul meu ar fi gandeste-te bine daca il placi sau nu il placi nu conteaza prea mult varsta dar nici exagerat la voi chiar merge si mai gandeste-te daca vreti sa fiti impreuna.Imagineazati cum ar fi. Sper ca sfatul meu este folositorbig grin

| BBHAndrei a răspuns (pentru BBHAndrei):

Da am reusithappy. acum suntem impreuna

6 răspunsuri:
| Roxana110824 explică:

Oricum nu-l mai plac oh go on laughing

| PauLoveLove a răspuns:

Pai ai putea sa iti deie o poza cu un baiat oarecare si o poza cu baiatul de care zici tu si ii privesti pe unul sa te gandeti in gand ''ii plac'' la o poza, te gandestti intruna la poza si dupa vreo doua sau gtrei ore iti dai seama, daca nu ai priceput ce am zis trimite-mi un mesaj si iti explic

| Roxana110824 explică (pentru PauLoveLove):

Am inteles dar pare ceva cam ciudat laughing ai incercat si tu asta?

| PauLoveLove a răspuns (pentru Roxana110824):

Da

| PauLoveLove a răspuns (pentru Roxana110824):

Da am incercat si a mers.