| Sophie26 a întrebat:

Pai, povestea mea e cam asa... Eu sunt la liceu si am stat anul trecut cu o fata in banca, cei drept... Nu eram asa bune prietene, deoarece ea nu avea si nici acum nu are incredere in mine... In fine... Si acum, de anul asta, s-a mutat o fata pe care ea o cunoaste mai bine ca pe mine, si vrea sa se mute cu ea. Dar, in toata discutia asta sunt si eu, care nu vreau deloc sa renunt la locul meu din banca, si ea la fel. Si ne tot certam pe chestia asta. Eu nu vreau cu niciun pret sa ma mut din banca. Doar nu ma poate lua cu forta, nu?! Si chestia e ca nu stiu ce sa fac... Nici nu prea am alte "optiuni" cu care sa ma mut... Ce sa fac? Va rog, repede! Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Crainstorm20 a răspuns:

Sa se mute ea! E o chestie de bun simt!
Ea nu vrea sa mai stea = ea se muta! :-)

4 răspunsuri:
| MissCosmos a răspuns:

Ramai acolo, nu are decat sa se mute in alta banca cu prietena aia a ei si asta e.Nu te poate obliga.

| CristinaSNC a răspuns:

Nu te muti! Daca vrea sa stea cu aia sa se mute ea.

| Sophie26 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! V-as fi dat funda tuturor, dar din pacate, nu pot face acest lucru. Mi-ati mai ridicat putin moralul la cat sunt de suparata...

| StephanieS a răspuns:

Poti sa-i spui ca tu nu te muti. Cine vrea sa se mute o poate face. Sa se mute ea, caci ea e cea care vrea asta. Tu chiar nu ai nici o legatura cu acest lucru.