| Adela50 a întrebat:

Pai sa incepem.De vreo 2 luni ma bazaie un baiat cu care m-am cunoscut la tara. El a vrut sa se bage cu mine, eu nu.De paste s-a intalnit cu o colega si m-am dus si eu cu ea fiind cea mai buna prietena.De atunci nu ne lasa in pace, ne urmareste cand vine in oras, ne suna, ne ameninta ca ne bate(pe toate din clasa ca a vorbit cu toate) daca nu se baga cineva cu el. E obsedat de o prietena, cred ca n-a avut nici una.Acum m-a sunat azi, dar cand mi-am dat seama ca e el, i-am inchis telefonull in nas. Mie mi-e frica, pentru ca eu la vara ma duc la tara la ruga si ma mai duc 2 zile fara ai mei.Cu bunica 2 zile si dupa aceea vine matusa mea.Help me.
Vreau doar sa ma lase in pace, sa nu ma mai ameninte ca ma bate.

2 răspunsuri:
| darkeyes a răspuns:

Doamne astea sunt niste copilarii absurde.
Tu te consumi degeaba pentru un scazut mintal? raised eyebrows
Nu iti dai seama ca el face chestiile astea pentru atentie?
Ai dreptate ca nu a mai avut niciodata o prietena dar daca nu inceteaza cu amenintarile pur si simplu iei un var un unchi un prieten mai mare si ii spui ca daca nu te lasa in pace o sa aiba probleme cu el si gata.
Sper sa scapi...si mie mi s-a intamplat si nu e dracu chiar atat de negruwinkingTe asigur ca doar gura e de el si nu iti va face nimic.doar se da mare cu bataia in fata prietenelor si colegilor tai.winking
BYe-bye :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubita nu-l baga in seama si spune-i vreo 2... spune-i si tu "ce tot de tii dupa curu meu nu ti-a mai vazut neamul fete...mai lasa-ma in pana mea vezi-ti de treaba" si daca tot insita la telefon schimbati numarul sau raspundei si nu vorbi lasa-l pe fraier sa-si cheltuie minutele.si amenintal si tu spune-i ca daca se leaga de tine o incurca si sa te mai scuteasca ca tu nu te cobori la nivelul lui.

Te pup scumpabig hug ai grija de tine!