| pisikutza ta a întrebat:

Buna
pana acum mi-am batut joc de toti baietii cu care am fost si acum cand iubesc si eu un baiat isi bate joc de mine danduse la cea mai buna pr a mea
cand suntem noi doi singuri si ne luam in brate ne sarutam si asa e foarte tandru si imi zice ca ma iubeste si ca viata fara mine nu are rost
vreau sa ii dau papucii da imi este greu
nu pot ceva ma opreste
vocile din capul meu imi zic sa nu fac asta ca o sa regret
am plans aseara cand am aflat ca se dadea la prietena mea atat de mult incat nu mai am lacrimi
de ce ma pedepsit dumnezeu in felul asta

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dumnezeu e vinovat de toate relele din lumea asta. Dar totusi el le va rezolva la un moment dat.Asa ca asteapta(raspunsul ortodox)
Hai sa iti spun o chestie:roata se intoarce.Si nu are nevoie de o forta divina ca sa se intoarca.Esti in jungla, nu esti printre oameni.Tocmai de asta trebuie sa imblanzesti animalele nu trebuie sa utilizezi forta bruta. Tipul tau e genul de puma imbracat in balnita de miel, cu puppy dog eyes
Vocile din capul tau sunt prostii. Exista doar o voce in tine si anume cea a constiintei. E umilitor ca el sa se dea la ea si tu inca sa mai stai cu el
Nu iti mai bate joc de baieti.Atacurile inutile sunt lipsite de ratiune

| AshEldo a răspuns:

Asta e o intrebare retorica sau ce? Ai auzit de expresia"Dupa fapta si rasplata"? Daca da, vei intelege ce are Dumnezeu cu tine. Oricum mi se pare corect ca si tu sa patesti ce au patit alti inaintea tabatting eyelashesdesparta-te de respectivul baiat si nu mai intra intr-o alta relatie pana cand nu esti pregatita din punct de vedere emotional.Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi prin faptul ca iti bati joc de toata lumea(adica baieti)dar nici nu cred ca m-ar interesahappy

| ATHOS a răspuns:

Orice sut in fund e un pas inainte!
Invata ceea ce ai de invatat din aceasta lectie de viata!
Bafta!

| FreakyFred a răspuns:

"pana acum mi-am batut joc de toti baietii cu care am fost si acum cand iubesc si eu un baiat isi bate joc de mine danduse la cea mai buna pr a mea" - atunci o meriti

"cand suntem noi doi singuri si ne luam in brate ne sarutam si asa e foarte tandru si imi zice ca ma iubeste si ca viata fara mine nu are rost" - e un mincinos "talentat"

"vreau sa ii dau papucii da imi este greu" - de ce?

"nu pot ceva ma opreste. vocile din capul meu imi zic sa nu fac asta ca o sa regret" - "vocile" din capul tau se inseala. ce te face sa crezi ca o sa regreti?

"am plans aseara cand am aflat ca se dadea la prietena mea atat de mult incat nu mai am lacrimi" - asta e nasol, dar de unde stii sigura ca se da la prietena ta? (daca l-ai vazut atunci e adevarat)

"de ce ma pedepsit dumnezeu in felul asta" - nu te-a pedepsit d-zeu, te-ai pedepsit tu singura! stii ca unii oameni cred intr-o chestie numita KARMA? informeaza-te despre ea si poate o sa iti dai seama.

oricum, multa bafta si vezi ca daca ai ramas fara lacrimi inseamna ca ai inundat casa aseara laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ai facut andreea ca tiai batut joc de toti barbatii ca 90% toti sunt la fel. m-as bucura daca iai face pe toti sa planga dupa tine inaintea lorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Karma. evident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca meriti! asa fac zdrentele! is bat joc de astia mai "inferiori" fata de ele.si eu am trecut prin faze din astea si nu mai dau un scuipat pentru o femeie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum zice Razvan TOT tompul se intoarce roata...mai repede sau mai tarziu. dar nu stii cum e cand o sa cada pe tine...

| lusyndra a răspuns:

Dumnezeu tea pedepsit pentru ca vrea sa iti dai seama cum e sa isi bata cineva joc de tine